Skocz do zawartości

JAKIE GŁOŚNIKI W E-34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś wie jakie są dokładnie głośniki w tylnej półce w e-34 91rok chce sobie zakupić nowe głośniczki na przod i tył ale nie mam zielonego pojęcia jakie one mają srednice znalazłem fajne głośniki na allegro jbl lub infinity nie chce żadnych subwooferów itd mam radio z cd kenwooda 4x45w i chciałbym wymienić tylko same głośniczki na coś lepszego dziękuje za podpowiedzi
Opublikowano
Z tego co pamiętam to na 99% są to 13 cm glośniki.

pozdro damp

Moje BMW e38 728iA '95

moje byłe BMW e34 525i '93

e60 520i Tata

e87 120i Mama

http://www.damp479.bravehost.com

Jeżeli się nie otwiera spróbuj jutro :)

Opublikowano
Dokladnie, sa to 13 cm glosniki, wiem bo wymienialem ostatnio.

Jakie zalozyles glosniczki, jak grają i jakie masz radio. W desce rozdzielczej zmienialeśczy orginalne głośniki masz?

Jaki byście polecili wzmacniacz jbl Gto 4000 czy Gto 4060. Param,etry maja takie same lecz inna cena i rok produkcji.

Opublikowano
  • Autor

NA PRZÓD WKŁADAM TE http://www.allegro.pl/item120669112_powerbass_pb_ck5_v_2_chrome_edition_.html

NA TYŁ:

http://www.allegro.pl/item119781479_glosniki_jbl_gto_527.html

RADIO MAM Z OBRACANYM PANELEM KENWOODA RÓZNE KOLORY PODŚWIETLENIA NIE JEST TO NOWY SPRZĘT ALE BYŁ BARDZO DROGI JAKIŚ CZAS TEMU MODEL NIE PAMIETAM ALE MA 4X50W MYŚLE ŻE BĘDZIE OK

Opublikowano
  • Autor

PS:

wcześniej napisałem że radio ma 4x45 ale doczytałem się na panelu pisze 4x50

Opublikowano
czy ktos juz przerabial tylna polke aby wsadzic wieksze glosniki ???

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też jestem ciekaw czy ktoś montował już w becie większe głośniki i jakie można napotkac problemy podczas takiej przeróbki.

Ja właśnie oczekuje na nowe radyjko pioneera DEH4800 no i te oryginalne głośniki to będize smiech na sali:)

Planuje kupić na tył Magnat classic 694 6x9' ale chwilowo nie mam pomysłu jakby się zabrać za ich wymiane.

----=== 0o=[][]==o0 ===----

Better than a straight six are two straight sixes

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
witam widzialem u jednego kolesia mial zamontowane podobny zestaw jak boschmana z allegro ten za 230 zl glosniki 25lub 20 , 13, tweter nie wiem jak on to zrobil ale fajnie wygloda ale pewnie mial wyzynarke i wycinal te dziury na te glosnik a potem wkrecal je ja robilem w swojej jettce na 20 cm dziury i dobze wyszlo ale trzeba bvyc precyzyjnym pozdrawiam