Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
o co chodzi??? w nocy w okolicy ronda na klikowskiej w Tarnowie widzialem pacjenta w czerwonej Bumeczce e36 co mial xenony???? jak to mozliwe?? czy taki efekt mogly dac jakies zarowki?? wygladalo to naprawde jak xenony?? mozliwe jest przerobienie swiatel w e36 na xenon???
Opublikowano

tak , kazda lampe da sie przerobic. soczewki D2S , komplet przetwornic i palniki D2S oraz atrapy spryskiwaczy dla sw. spokoju ;)

mozna to samemu zrobic choc trzeba miec troche w sobie cos z ADAMA SŁODOWEGO badz zlecic takie wykonanie inst. jakiej firmie co sie bawi w przerobki na xenon. Bylo juz jakis czas o tym na forum - poszukaj w gaszczu postow i bedzie wszystko jasne ;)

Opublikowano

witam. na allegro są zestawy firmy denso bez przerubek wyjmujesz h1 i w to niejsce wkładasz xenon już przystosowany do gniazda po żarówce.zestaw jest szybkiego montażu.sprzedawca jest pod nikiem xenon wołomin.

pozdrawiam.ps kpl kosztuje 750zł.

Opublikowano
o co chodzi??? w nocy w okolicy ronda na klikowskiej w Tarnowie widzialem pacjenta w czerwonej Bumeczce e36 co mial xenony???? jak to mozliwe?? czy taki efekt mogly dac jakies zarowki?? wygladalo to naprawde jak xenony?? mozliwe jest przerobienie swiatel w e36 na xenon???

aleś sie urwał z choinki, przecież Świr jeżdzi na tym xenonie jakieś 1,5 roku jak nie wiecej.....

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
ja tez mam e36 i sam wsadzalem do niej xenony, graty wziolem z e39. bylo ciezko to wystroic bo moje lampy nie sa soczewkowe. po paru probach udalo sie, na stacji diagnostycznej powiedzili ze jest ok.
Opublikowano
Też mam xenon w E36. Zanim zamontowałem to przeszukałem całe forum i jest na ten temat bardzo dużo informacji, chociaż niektóre są błędne. W każdym razie wpisz "xenon" w wyszukiwarce. Dużo konkretnych informacji znajdziesz też poza forum w internecie.