Skocz do zawartości

Dobór do e46 - felgi, opony, dystanse, odsadzenie ET

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja bym zapodał 7x16" styling 45, 154 albo 156, ewentualnie 7x17" styling 73 albo 79 z nie za szerokimi oponami 205/50/R17.
Opublikowano
a cos z innego rodzaju , fajnego ? ;P

przejrzyj sobie po prostu sam ten katalog... jak chcesz 17-tki to wybierz 7x17, jak 16-tki to 7x16.

Opublikowano
a cos z innego rodzaju , fajnego ? ;P

przejrzyj sobie po prostu sam ten katalog... jak chcesz 17-tki to wybierz 7x17, jak 16-tki to 7x16.

wlasnie lipa jest taka ze nie widze na tej stronie jak wyglada samochód w nich... a ogladanie samych felg na tej stronie sprawia ze po 1 minucie mam taki oczoplons ze wszystkie mi sie podobają i nie umiem ocenić jak by wygladały na samochodzie :D a jak juz jakis styling inny chce sprawdzic na allegro to nie znajduje mi...

Opublikowano
1.9 105KM mógłby mieć problem z toczeniem się na takich felgach. poza tym, 9 cali szerokości na tył może wystawać albo obcierać.
Opublikowano
1.9 105KM mógłby mieć problem z toczeniem się na takich felgach. poza tym, 9 cali szerokości na tył może wystawać albo obcierać.

ale ogolnie nie bylo by komfortu z jazdy.. 17 to i tak już maxymalnie sie zdecydowałem , szczerze powinno sie dać 16 ale nie ma takiego efektu jak 17.

co sadzicie o tych ? http://motoallegro.pl/show_item.php?item=1598746435

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jceel ma rację, taki felunek to trzeba by szukać 4 kół przednich, bo tylne nie wejdą. Tak więc cenna rada, nie ma co.

breaker, te z linku to jak dla mnie jedne z najbrzydszych.

Opublikowano

Zielo ta czarnulka w Twoim avatarze jest Twoja?

Gdzie można obejrzeć więcej jej fotek? Dasz jakiś link/

pozdrawiam

http://img200.imageshack.us/img200/2941/zdjcie0196001320x200320.jpg

...na tym osiedlu

gdzie BEEMKA jest

prawie jak BENTLEY...

Opublikowano
ale ogolnie nie bylo by komfortu z jazdy.. 17 to i tak już maxymalnie sie zdecydowałem , szczerze powinno sie dać 16 ale nie ma takiego efektu jak 17.

tylko pamietaj zeby kupic takie, które mają 7 cali szerokości, nie 8. będzie się lepiej prowadzić i mniej spadną osiągi. szerokich kapci i tak nie potrzebujesz...

Opublikowano

tylko pamietaj zeby kupic takie, które mają 7 cali szerokości, nie 8. będzie się lepiej prowadzić i mniej spadną osiągi. szerokich kapci i tak nie potrzebujesz...

thx , zapamietam ;pp

dawajcie jakies linki allegro jakie wy byscie powsadzali felgi.. zawsze to zobacze , a to dla was 2 min roboty ;p

Opublikowano
ja bym wsadził styling 73. sam się zastanawiałem nad ich kupnem, ale szukam czegoś szerszego.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Skoro wklejamy fotki, to myślę że nie naśmiecę. Dla kolegi malolat moja była z avatara (podrabiane 17" o bardzo słabej jakości i super wyglądzie):

http://img294.imageshack.us/img294/8403/dscf5126m.jpg

Opublikowano
Ja od nowego mam styling 136 i jestem zadowolony. Jak na mój gust to ładnie się prezentują a co najważniejsze są przyjazne przy pielegnacji. Nie ma tam żadnych trudno dostępnych miejsc, które tylko pędzelkiem doczyścisz.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jest styling 188, ciężko będzie. Najlepiej szukać na allegro coś ciekawego i potem na wygooglować, jak to na aucie leży.