Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wtam pierwsze co mi przyszlo na mysl to czemu jest taka droga w porownaniu do m5 e34

moze tansza w utrzymaniu

jak z czesciami

najwazniejsze ktory silnik lepszy 6 cyl. 286km czy 5 cyl. 321km

Opublikowano
czy 5 cyl. 321km

chyba 6 cylindrosów :dance:

Na temat kupna m3 było już parę postów. :search:

Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano

kupujac 3.0 bedziesz mial 286 km

a

kupujac 3.2 bedziesz mial 321km

roznica polega w tym ze 3.0 jest starsze od 3.2

:twisted:

Opublikowano

:duh: uwież mi że między tymi dwoma autami jest znacznie więcej różnic niż tylko ich wiek!Różnice zaczynają sie na zawieszeniu poprzez hamulce częsci nadwozia a kończąc na elektronice silniku i skrzyni biegow oraz tylnym dyferencjale!Co do części to ceny w obydwu autach są bardzo zbliżone i do najtańszych nie należą jak na polskie zarobki :cry2:3.0 kupisz o jakieś10-20tys taniej i jak jest zadbana to całkiem przyjemnie sie nią jeździ.Smiem twierdzić że aż takiej dużej róznicy w mocy sie nie odczówa między M3 a M3 Evo ale precyzja układu kierowniczego i efektywność hamulców jest już odczówalna.Jakkolwiek ja bym proponowal znaleźć zadbaną 3.0za troszke większe pieniądze jak super okazyjną 3.2 np w cenie 3.0 :cool2:

Powodzenia w zakupach :cool2:

Opublikowano

:duh: uwież mi że między tymi dwoma autami jest znacznie więcej różnic niż tylko ich wiek

Chyba kazdy moze sie domyslic tego ze roznica wieku prowadzi rowniez do roznicy generacji !!!(od tak tego nie zrobili i tego chyba nie trzeba nikomu tlumaczyc )

Opublikowano

Chyba kazdy moze sie domyslic tego ze roznica wieku prowadzi rowniez do roznicy generacji !!!(od tak tego nie zrobili i tego chyba nie trzeba nikomu tlumaczyc )

Jeśli sie poczółeś urażony to twoja sprawa.Skrzat 2006 wyraźnie sformułował pytanie prosząc o pomoc więc chyba nie wszyscy są tak obtrzaskani w temacie jak ty ale sie tego nie wstydzą tylko grzecznie o to pytają a forum nie jest po to by sie wymądrzać tylko pomagać tym co o tą pomoc proszą

pozdrawiam :cool2:

Opublikowano

Dokładnie igi, słuchaj beemka, bo różnic jest więcej, jak choćby rozwiązany problem pompy olejowej.

A porównanie do M5 e34 też kiedyś było, ale chyba na innym forum.

M5 e34 będzie szybsze na trasie od tych M3.

Sprawdzał Radek na autobahnach ;-)

Cenowo uważam jest nieomal identycznie, a M5 e34 i M3 e36 1995 kosztują tyle samo prawie, ze wskazaniem na M5.

Opublikowano
Dokładnie igi, słuchaj beemka, bo różnic jest więcej, jak choćby rozwiązany problem pompy olejowej.

hmm...wydaje mi sie ze nie napisalem ze jedyna roznica jest wiek czyz nie???Oczywiscie ze jest wile roznic .

Ale nie bedziemy sie tu spierdac bo to nie ma sensu , tak napewno nie pomozemy koledze przy zakpie tej mk-i

Opublikowano
czy ktoś zna zadbany egzemplarz m3? bo ja słyszę tylko, że se jakiś kolo qpił m3, pośmigał 200 na godzine a jak mu forsy zabrakło na palifko to po 2 miesiącasch sprzedał następnemu narwańcowi...itd. ...itp,...
Opublikowano
czy ktoś zna zadbany egzemplarz m3? bo ja słyszę tylko, że se jakiś kolo qpił m3, pośmigał 200 na godzine a jak mu forsy zabrakło na palifko to po 2 miesiącasch sprzedał następnemu narwańcowi...itd. ...itp,...

Dosc dziwne, bo to jedno m3 jest w polsce ??? a pozatym jak cie stac na m3 to na paliwo tez powinnienes miec

Opublikowano

M5 e34 będzie szybsze na trasie od tych M3.

Sprawdzał Radek na autobahnach ;-)

Radek chyba kasował te M trójki swoją 540 , jak sie okazuje pojemnosci i momentu przy duzych szybkosciach sie nie da oszukac i V8 górą ...

a potem sie ludzie dziwią ,ze jak spotykam M5 3,6 na autostradzie to mi nie moze zniknąć :lol:

Opublikowano

Ja znam. Egzemplarz z 1993 roku w stanie idealnym :D Moj kolega ma :roll2: Poki co nie jest na sprzedaz :)

Opublikowano

spora cena za ten rok, silnik i przebieg ?? jesli faktyznie jest w wstanie idealnym i bezwypadkowa z takim przebiegiem jak podany to wg mnie to jest okazja a nie wysoka cena .. tak prawde powiedziawszy to jest to jeden z niewielu egzemplarzy (z ogloszen) nad ktorymi bym sie zastanowil gdybym szukal eMki w Polsce

aha i od razu mowie - nie mam z nim nic wspolnego, ani go na zywo nie ogladalem

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
http://allegro.pl/item115579453_bmw_m3_3_2_321km_idealna_blekitna.html

Widziałem na giełdzie w Słomczynie. Musze powiedzieć, ze to naprawde zadbany egzemplarz. Fakt, ze nie jeździlem nim, ale dobrze oglądałem. Cena spora, kolor mogłby być jakis ciemny, ale poza tym to ładnie utrzymane autko.

Sam jeżdziłem i szukałem m-ki rok czasu i wiem jak cieżko znależc w dobrym stanie! Jeżeli jest to rzeczywiscie ideał to cena jest jak najbardziej okazyjna.. Jeszcze w tak pieknym kolorze estoril blau. Widziałem to auto na 1/4 mili ale nieprzygladałem sie bliżej..

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja znam. Egzemplarz z 1993 roku w stanie idealnym :D Moj kolega ma :roll2: Poki co nie jest na sprzedaz :)

Może i ona zadbana jest ale dwa sezony walki poprzedniego właściciela na 1/4 mili w profi plus zrobiło swoje.Plich samochodu nie oszczędzał :wink:

A najbardziej wartą uwagi m3 jest żółta z Plocka Mario ze streetracing.pl