Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzis chcialem skasowac inspekcje olejowa i o dziwo nic to nie dalo!!! nie da sie jej skasowac, kiedys juz kasowalem i wszystko bylo ok, a teraz nie chce sie skasowac! co to moze byc???
Opublikowano
Witam, sam również czyniłem próby skasowania akurat service oil. Ale bez powodzenia, nie dało rady zwarcie pinów w gnieździe diagnostycznym, jak również biorąc masę z karoserii. Elektryk podłączył komputer i wykasował. Jaka tego przyczyna nie wiadomo, jedni w swoich autach to robią, drudzy nie.
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!
Opublikowano

Witam, u siebie mialem ten sam problem. Przy wylaczonym zaplonie zwarlem odpowiednie piny, przekrecilem kluczyk - i nic. Gdzies wyczytalem, ze niektore modele maja tak, ze jesli ta procedura nie dziala to piny nalezy zewrzec przy przekreconym kluczyku (wlaczony zaplon, zegary swieca sie, silnik nie pracuje). U mnie pomoglo. Tez myslalem, ze to problem z masa.

Pozdrawiam.

Opublikowano
I ja tak mam, musze dzialac przy wlaczonym zaplonie, tylko wtedy kasuje. Inaczej nie chce, ciekawe dlaczego w roznych jest roznie.
Opublikowano
Witam. U mnie jest jeszcze inaczej. "Kasacja" trwa dluzej, tzn. musze na dluzej zewrzec piny. Ostatnio aby skasowac olej musialem czekac parenascie sekund :!: Dziwne, ale moze serwis BMW zabezpiecza sie w ten sposob przed ludzmi, ktorzy robia tak jak my :twisted: