Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak będę sobie chciał sprawdzić widok z kamer z odlegości nie wiem, np 3km to też pójdzie po Wi-Fi ? :norty:

Karte SIM dostajesz razem z ConnectedDrive ( chociażby po to, żeby podejrzeć pogodę, meile, aktywować usługi zdalne, bądź Remote3dView )

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie będę się spierał, ale wg mnie nie może wychodzić po Wi-Fi bo zakres działania byłby ograniczony do kilkunastu metrów, a tu nie o to chodzi.

Pzdr

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

Opublikowano

Ja też :) - jak będę miał auto będę rozgryzał :)

Ps

Ktoś już sprawdzał jak to działa w praktyce?

I - czy można ustawić aby auto nagrywało obraz z kamer non stop "w pętli" ?

Opublikowano

Od lipca również, jak podało BMW AG, rozpocznie się produkcja:

520i 184KM/290Nm 0-100 7,8

525d 231KM/500Nm 0-100 6,6

540d 320KM/680Nm 0-100 4,7 (!)(tylko xDrive)

M550d 400KM/760Nm 0-100 4,4 (xDrive).

Poza tym Touring: 520i, 530, 520d, 530d, 540d. Będą również dostępne kolory lakieru oraz wykończenie wnętrza Individual.

Opublikowano

525d w G30 to prawie osiągi 530d F10 Pre-Lci :)

Pzdr

Opublikowano
Plotka niesie że w m550i średnie spalanie koło 10litrów a furacz szybszy od m5 f10

ale gdzie szybszy?

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
Plotka niesie że w m550i średnie spalanie koło 10litrów a furacz szybszy od m5 f10

ale gdzie szybszy?

Wiadomo ze z pod świateł tylko bo w każdych innych warunkach m5 szybsze ale marketing Panie marketing :mrgreen:

Opublikowano

Co do marketingu to dzwoniłem do BMW Polska dlaczego w katalogu jest info, że oferują Remote View 3D, a go nie ma.

Pan z rozbrajającą szczerością powiedział, że ... tej funkcji nie ma na razie w Polsce i nie wiadomo, kiedy będzie.

W kulki se lecą - dlaczego w katalogu nie ma gwiazdki z dopisem "dostępne w późniejszym terminie"?

Opublikowano

Ja dzwoniłem w tej sprawie jakiś miesiąc temu, może trzeba ich zasypać większą ilością telefonów, to może ktoś się tym szerzej zainteresuje.

Pzdr

Opublikowano

Oni nie wiem, co tam wiedzą .... gość mi odpowiedział, że nie można wydłużyć gwarancji od kwietnia. Ja na to "na nowe auto też"?". On - TAK. Po ponownym zadaniu pytania, zawierającym stwierdzenie, że chyba się myli, zawiesił rozmowę i za chwilę wrócił oznajmiając, że można - dodając, że na taki czas, na jaki ma się pakiet przeglądów.

No ale ja też słyszałem, że maksymalnie można 4 lata dokupić, więc - niezły cyrk

Ktoś się orientuje, kto ma rację? - czy można przedłużyć gwarancję o 3 czy o 4 lata ?

I 0 ktoś jeszcze dzwonił do nich pytając o Remote View 3D?

Mnie też bardzo interesuje, czy obraz z tych kamer można TYLKO podglądać na smartfonie CZY może nagrywa się on w pętli, jak w rejestratorach

Opublikowano

W temacie uprzejmości infolini bmw nie chce mi się wypowiadać :mad2:

Chciałem przedłużyć usługi connecteddrive i mimo tego że teraz działają po przepisaniu właściciela w salonie, to na infolini stwierdzili że nie da się przedłużyć tych usług bo uwaga usługi te podobno wogóle nie są dostępne do danego auta, więc mam f01 z navi nbt i usługi chyba od obcych z marsa :duh:

Opublikowano
W temacie uprzejmości infolini bmw nie chce mi się wypowiadać (...) :

:shock:

Ja na pewno napisze reklamację, jak odbiorę auto bez tej usługi - w końcu wchodzi ona w cenę pakietu, za który się płaci

Opublikowano

Może podczas przekazania powiedz , że nie zgadza się specyfikacja z zamówieniem i że ta usługa nie działa i z tego powodu nie podpiszesz odbioru i nie odbierzesz auta ?

Ciekawe jak wtedy zareagują i co ci zaproponują .

Opublikowano

Na razie napisałem na FP BMW Polska - plus wysłałem wiadomość, że mam nadzieję, że odpiszą

A z tym, co mówisz, to na pewno jest tak, że jak odmówisz to Ci powiedzą, abyś poczekał, aż zacznie działać - oczywiście oznacza to kolejne zamówienie i kolejną podwyżkę ceny (jak będzie miała miejsce)

Na podstawie kilku sytuacji z przeszłości warto jednak uderzać w mediach z takimi tematami - bo co innego narzekać między sobą np. tutaj - a co innego pytać BMW Polska np. pod recenzją G30, dlaczego sprzedają coś, co jest "wybrakowane"

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ale gdzie szybszy?

Wiadomo ze z pod świateł tylko bo w każdych innych warunkach m5 szybsze ale marketing Panie marketing :mrgreen:

obawiam się że nie marketing sądząc co potrafi już 540ix bez pakietu Performance http://www.zeperfs.com/duel6692-3531.htm