Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądam oferty na eBay.pl, Allegro.pl i Trader.pl i widze, że jest sporo nowych M3 E30. Ceny są zabójcze - ok. 30-50 (a i za 60 tys.widziałem)...

Za te pieniadze można kupić nowego Focusa, Astre, Golfa czy Corolle.

A nawet M3 w budzie E36, ale z drugiej strony na Zachodzie bywają jeszcze droższe. Widziałem M3 E30 w USA po 20-25 tys. USD. Jak zobaczyłem te ceny, to nie mogłem uwierzyć, za te pieniądze w USA jest nowy 350 Z, S2000 :)

Tutaj na Allegro są dwie sztuki:

http://www.allegro.pl/search.php?string=bmw+m3+e30&category=149

Na Traderze są M3 E36 po 31-32, do 45 tys. zł czyli taniej niż E30 :)

Jest jedna E36 M3 za 26 300 !

Ciekawi mnie dlaczego E30 M3 mają tak wyoskie ceny ?

Za granicą to wiadomo - snoby to kupują, kolekcjonerzy, itd...

Opublikowano (edytowane)
Najbardziej utytułowany samochód na świecie , i jak do tej pory ze wszystkich beemek M3-owych . A za dobry egzemplaż sam dałbym dużo kasy ( jak bym mał :D ) Edytowane przez vindevil
Opublikowano
Faktycznie ceny dosyć wysokie, szczególnie że te M-ki do których podałeś link mają juz przejechane blisko 400tys. Ale jakbym miał tylko takie pieniądze to nawet bym sie nei zastanawiał i zmaist nowego golfa czy focusa na pewno wybrałabym E30 M3
Opublikowano

Za ok. 50tys możesz mieć dobrego podwójnego VANOSa m3 z roku ok. 1996-7.

I gdybym miał wybierać pomiędzy e50 a e30 M3 to wybrałbym raczej e50 m3. Gdybym oczywiście miał TAKĄ gotówkę :mad2:

Opublikowano
...i twoje niby te nowsze M3 bedzie tylko tracic na wartosci i bedziesz sie lansowac jak banan a na starym poczciwym E30 M3 mozna juz tylko zarobic.
Opublikowano
Ale porównując te dwa modele, to owszem, m3 e30 jest starsze i drogie, ale e50 m3 jest nowsze o ok. 10 lat jak się trafi dobry model, szybszy i sprawniejszy. Dlatego mnie ten model przekonuje. Gdyby nie było inaczej wybrałbym e30 m3 :norty:
Opublikowano
a wogole to kolega ///BMWAndDriver ma jakas ulomnosc bo zalozyl ten sam temat na kilku forach i nic sie nie wypowiada..
Opublikowano

Ja przypuszczam, że jedna z tych sztuk, do ktyórych podał linki, to właśność jego:D I pewnie chce sprzedać swoją po zabójczej cenie:D

Toby się zgadzało, reklama, reklamą...

Opublikowano
A ja znalazlem w USA ladne M3 E30 w bardzo ladnym stanie, za niecale 10tys $, jesli porownac ceny do tych z Polski i jak na tamte warunki to sa grosze za takie autko.