Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokladnie Arek.. troche irytujace ze auto posiada funkcje kontroli startu ale nie wiadomo czy auto jest odpowiednio dogrzane zeby moc bezpiecznie z tej funkcji korzystac.

No i te wymaganie przejazdu 10km bez jakiejkolwiek metody poinformowania kierowcy ze kontrola startu jest gotowa do uzycia.. :duh: porazka

Nie zebym narzekal :)

Opublikowano
dokladnie Arek.. troche irytujace ze auto posiada funkcje kontroli startu ale nie wiadomo czy auto jest odpowiednio dogrzane zeby moc bezpiecznie z tej funkcji korzystac.

No i te wymaganie przejazdu 10km bez jakiejkolwiek metody poinformowania kierowcy ze kontrola startu jest gotowa do uzycia.. :duh: porazka

Nie zebym narzekal :)

Kontrola startu w bmw jest niedopracowana mnie osobiście udało się raz powtarzam RAZ ruszyć z lc a próbowałem wiele razy

W porsche działa za każdym razem nie wiem jak z innymi markami :?:

Opublikowano
U mnie w 650ix nie zdarzyło się ani razu, żeby LC nie zadziałało...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

arek dotyczy również problem to bo sprawdzałęm M5 M3/4 seria 5 520d 528i 535d, 320d, 328i, X3 2.0d i 28, w nastepny tygodniu sprawdze osobiście pomiary i LC w M2(nowy) M6, X5M i X6M.

niestety LC działa poprawnie tylko elektronika w BMW zawodzi ....... być może po 2014r jest inaczej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w poniedziałek byłem w Premium i konfigurowałem taką 2-kę w Estoril ,- cena i ich promocje mnie mocno zaskoczyły okazuje się ,że nie jest AŻ tak drogo jak można było myśleć...

To kto chce e82 ?! :D sprzedam :P

http://imageshack.us/a/img809/1850/f526.jpg

e46 coupe "soft german" works i progress

Opublikowano
Właśnie miałem dzwonić, ale jakoś ciągle coś, nawet ostatnio przez 2tyg go do pracy woziłem :P Tylko pogoda taka, że raz jest ok, raz nie..
Opublikowano
w poniedziałek byłem w Premium i konfigurowałem taką 2-kę w Estoril ,- cena i ich promocje mnie mocno zaskoczyły okazuje się ,że nie jest AŻ tak drogo jak można było myśleć...

To kto chce e82 ?! :D sprzedam :P

Super cieszę się że się zdecydowałeś na 2 cupe nie będziesz żałował ,fakt jak będzisz dugo naciskac to cena da się osiagnąc satysfakcynującą

na kiedy odbiór

• 2 tygodnie później...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ładna relacja na kosmetyce z detailingu :)
Opublikowano
Ładna relacja na kosmetyce z detailingu :)

Hej dużo się działo auto odebrane zdjęcia będą niebawem jest super na razie trzeba uwierzyć na słowo h9 robi robotę

nawet na bialym z drugiej strony

mam do testów RACE LOGIC od Sławomira i tak na szybko 100 -200 10,2 super ale testowałem w dzień w nocy myśle że

przy dobrej pogodzie zejde poniżej 10 sec

do setki niestety tylko 4.8

mam już łyse opony zamówiłem semi slick zobaczę co to da

reszta w swoim czasie :D

Opublikowano
Życie :D Mi się do setki nie udało zejść poniżej 5 na RL :P Ale może z nowym sprzęgłem... :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Życie :D Mi się do setki nie udało zejść poniżej 5 na RL :P Ale może z nowym sprzęgłem... :D

masz manual to dlatego takie wyniki a do tego ledwie żyjące sprzęgło - gdyby wujek siedział za twoim kołkiem to by wyszlo jakies 4.7sek.( zmienia biegi lepiej niz ZF8:)

Arek coś kiepsko - myślałem iż 400KM robi swoje i jakies 4.3sek jest spokojnie do uzyskania

Opublikowano
Arek masz całkowita rację co do opon , kup Toyo r888 na tył dobrze rozgrzej i zobaczysz różnicę . Jakie Federale zamówiłeś RSR-595 czy ZF-201 ?

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

• Członkowie klubu
Opublikowano

masz manual to dlatego takie wyniki a do tego ledwie żyjące sprzęgło - gdyby wujek siedział za twoim kołkiem to by wyszlo jakies 4.7sek.( zmienia biegi lepiej niz ZF8:)

Arek coś kiepsko - myślałem iż 400KM robi swoje i jakies 4.3sek jest spokojnie do uzyskania

4,3 będzie cieżko osiągnąć mając na tylnej osi jedynie 245 mm gumy.

Opublikowano

Arek, Ty wiesz, że w Twoim temacie nie ma ani JEDNEGO zdjęcia Twojego auta? :D Powrzucałeś na jakieś marne serwery i masz wszystkie usunięte.

Jeśli nie wiesz gdzie wrzucić - używaj http://imgur.com - możesz przeciągać bezpośrednio na stronkę nawet wiele obrazków i później automatycznie dla forum wygeneruje Ci wiele linków do wszystkich zdjęć :)

A co do opon... ciekawe czy będą lepsze niż moje Sport Cupy :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Szkoda ze juz zapowiadają przymrozki :(
Opublikowano
Arek, Ty wiesz, że w Twoim temacie nie ma ani JEDNEGO zdjęcia Twojego auta? :D Powrzucałeś na jakieś marne serwery i masz wszystkie usunięte.

Jeśli nie wiesz gdzie wrzucić - używaj http://imgur.com - możesz przeciągać bezpośrednio na stronkę nawet wiele obrazków i później automatycznie dla forum wygeneruje Ci wiele linków do wszystkich zdjęć :)

A co do opon... ciekawe czy będą lepsze niż moje Sport Cupy :)

Hej Sławek dopiero teraz widzę poprawie i wrzucę coś nowego po powłoce