Skocz do zawartości

jak sie sporo nagrzeje w korku to huczy jak rakieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niewiem co o tym myslec , na zimnym silniku i na trasie wszystko ok , cicho i ladnie cyka i jezdie ;) natomiast jak jechalem ostatnio w korku z 30 minut to jak dodalem gazu i troche sie rozpedzilem - obrot

uy jakie 2.5 tys - to bylo wyraznie slychac huk jak by turbiny sie wlaczyly w samolocie ;). niewiem czy to tak ma byc , pozniej juz wyjechalem na trase i troszke sie autko chyba przestudzilo i juz przestalo huczec - niewiem czy to tak ma byc czy silnik jest zj******y ?? :|

Opublikowano
Dla mnie jest to piękny dźwięk, sugeruje, że pod maską siedzi V16 10 litrów pojemności :)
Opublikowano
choc z drugiej strony ktos kto uslyszy taki huk z silnika to moze pomyslec ze takie ladne auto a silnik spitolony

Ci co tak pomyślą się nie znają :twisted2:

Dźwięk wiska jest świetny, zwłaszcza jak podjeżdżam gdzieś hamując silnikiem i wisko jest załączone :norty: :mrgreen:

Jak bym miał co najmniej V12 :mrgreen:

BMW E30 316i 1.8 M10B18 coupe

BMW E30 318i M40 coupe

BMW E34 525td touring

Opublikowano
Serwus :) ja w swojej mam to samo , ale tylko w gorace dni :lol: dzwiek naprawde robi wrazenie;];] szczegolnie na miescie spod swiatel :lol: