Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tez tak mysle roznica glowna ze w BMW to fotele to opcja performance a w renault sportowych to standard a wiec prawdopodbnie jak mowisz sa bardziej wysluzone, chociaz przebicie skory to juz ekstrema do ktorej nie powinno dosjsc.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do kolegów 2girls1horse i marvel.marv

Ja quick detailera używam od pewnego czasu i muszę powiedzieć, że na moim sparkling graphite robi mega efekt. Mowa o megauirs Ultimate quick detailer. Nie sadziłem, że jakiś spray może nadawać takiej głębi i połysku oraz ściemniać lakier. Kropelkowanie trzyma się jakieś 2 tygodnie w tym 2 mycia wodą na Karcherze.

W ten weekend pobawiłem się jednak w pełen zabieg ze życiem smoły, pyłków z klocków, glinką, cleanerem i woskiem.

Użyłem płynu do smoły Prickbort, adbl vampire liquid (bardzo fajny efekt :)), mycie na dwa wiadra, potem Autoglym SRP i wosk DoDo juice blue velvet.

Na razie troche szkoda kasy mi było na większe puchy, więc ten tester za 3 dychy był akurat.

Ludzie z droższych wosków zachwalają sobie bardzo Zymöle, ale oczywiście Collinite to klasyk i pewnie nie można nic złego mu zarzucić.

Ps. Ja nałożyłem chyba zbyt dużo wosku i efekt wyszedł trochę plastikowy. Chociaż nawet fajny.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160816/0da8e8b5ad04e27c311dfba0f3ec5b6c.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jaja sobie robisz qubsone90 :mrgreen:

Nie mozesz im wyslac PM ? dlaczego akurat w mojej galeri im wysylasz Priv ? :cry2:

Co to poczta pantoflowa jestem ? :?:

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Sorry Rivasi ale tylko Twój temat taki gorący. Żart :)

Kubełki bardzo fajne. Po prostu dawno mnie tutaj nie było a zauważyłem, że kilka stron wcześniej interesująca dyskusja była a nie przekomarzanie się jakie druty z kubełka mogą wystawać :P

Dobra nie spamuje już!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
taaak, jak bym tylko nie byl ateista to bym zabiegal o to aby byla Beatyfikowana jeszcze za zycia.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano (edytowane)

Korzystajac ze mam srodek auta rozebrany na czesci i bede przeszywal boczki, udalo mi sie zlapac kompletne Rolety przeciwsł. drzwi tylnych OEM za 500 zl. Trudny retrofit do zrobienia w normalnych warunkach jak chodzi o wersje OEM.

zdjecie z anonsu :

http://7.allegroimg.pl/s400/10/64/41/73/60/6441736023_1

Edytowane przez Rivasi

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Też przerabiania niedawno o ruletki fajna rzecz :cool2:

Będziesz przerabiać nabyte rolety na czerwoną skórę czy przekładasz rolety na swoje boczki?

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
bede przerabiac nabyte rolety ale na nowa skore czarna z czerwonym przeszyciem a la M3 frozen, bo mialem jeden z boczkow w zlym stanie (rozdarty po ciagle cos tam woze)

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Planuje wymiane moich zimowych brzydkich felg 17 na 18" calowki bo chce do nich dobrac Michelin CrossClimat w 18 calach, potrzebuje jakiegos fajnego pomyslu jakie felgi by byly fajne (uzywane lub nowe). Jezeli ktos ma jakis pomysl prosze smialo o podpowiedz.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Planuje wymiane moich zimowych brzydkich felg 17 na 18" calowki bo chce do nich dobrac Michelin CrossClimat w 18 calach, potrzebuje jakiegos fajnego pomyslu jakie felgi by byly fajne (uzywane lub nowe). Jezeli ktos ma jakis pomysl prosze smialo o podpowiedz.

Ja tez mysle nad 18" na zime i zastanawiam sie nad tymi od m3 e92 :)

Garage:

f87 M2 LCI 2018r -> https://bit.ly/3BgwoE6

e92 M3 2010r -> https://bit.ly/3BgwoE6

Ex:

e46 318i 1999r

e46 330Ci 2002r

e60 535d 2006r

e92 335d 2007r @410KM/750Nm -> http://bit.ly/2NRV79i

Opublikowano

cos takiego :

http://6.allegroimg.pl/original/04/64/73/67/12/6473671222_1

Moja La Bunia

DO E9x :

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
To chyba styling 225, były tylko 19".
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Piszesz ze wychodziły w 18" i wrzucasz linka który potwierdza ze tylko 19" :D
Opublikowano
Piszesz ze wychodziły w 18" i wrzucasz linka który potwierdza ze tylko 19" :D

faktycznie, chyba jestem zmeczony

Moja La Bunia

DO E9x :