Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
u mnie jeszcze nie wiem ale przy tych zmianach w 323i w usa (N51) z tymi samymi elementami (zrobiony caly dol i kolektor schmiedmana lub autowerka) bez programu wychodzi im w zaleznosci od osoby 16 do 22 koni wiecej a przy 328i miedzy 20 a 27 koni i odpowiednie momenty obrotowe, Moze faktycznie zrobie dla ciekowostki test przy tej konfoguracji, potem druga ze wlotem powietrza od AFE i w koncu z programem i silnikiem 3.0 (pozniej) to pozwoli sledzic zmiany.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

W koncu dokonczylem montaz zderzaka 1M i kalibracje radaru a wiec wpuszczam kilka pierwszych fotek z telefonu jeszcze na felgach zimowych.

0OL0lY3.jpg

http://i.imgur.com/lX0NEgL.jpg

Fp6MU43.jpg

PBNbwub.jpg

iFQzk91.jpg

Chcialem podziekowac firmie Mautoczesci z Legionowa ktora przebrnela przez problemy z montazem zderzaka nietypowego ktory musial uwzgledniac halogeny z umiejscowieniem mapkietowym co w BMW nie jest teoretycznie mozliwe jak sie ma webasto (nie mozna miec mpakietu i webasto w E90, E91) ale to nic bo sztuka bylo wykonanie uchwytu dla radaru BMW uzywajac dwoch orginalnych uchwytow BMW do radaru tak aby znizyc radar o 3 cm a jednoczesnie aby moc go wyregulowac na lustrach BMW. GRATULUJE !!!

link do serwisu :

http://www.mautoczesci.pl/

Edytowane przez Rivasi

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Jest fanie i niepowtarzalnie. :cool2:

Przyciemniłbym jeszcze delikatnie szkła halogenów , 'zgrywały' by się z reflektorami == odcinają się deczko. :wink:

7d4c19ecfc3db.gif
Opublikowano
zgadzam sie, tylko boje sie ze jak przyciemne lampy to bedzie za bardzo jednolity i jednoczesnie zmniejszy sie uczucie ze zderzak jest nisko a po drugie te lampy mi naprawde sluza inaczej ich by nie bylo. Jezdze w zime i na polnocy europy i w gorach i sluza mi dosyc czesto, nie moge ich przyciemnic..

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jest konkret :cool2: Ogólnie przód wydaje się teraz smuklejszy przez te wloty powietrza na skrajach.
http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
Opublikowano
Dobrze wygląda, jest bandyta :wink: Też jestem za przyciemnieniem (chociażby delikatnym) halogenów. Musiałbyś zobaczyć w jakim stopniu zmniejszy się efektywność ich świecenia. Folię zawsze można zerwać.
Opublikowano

Wyglada extra...

natomiast jak wyglada to od wnetrza koła??? bo widziałem aplikacje tego zderzaka w 1 er i było fatalnie... ładnie tam to nadkole sie ze zderzakiem zgrywa??

Opublikowano
zgadzam sie, tylko boje sie ze jak przyciemne lampy to bedzie za bardzo jednolity i jednoczesnie zmniejszy sie uczucie ze zderzak jest nisko a po drugie te lampy mi naprawde sluza inaczej ich by nie bylo. Jezdze w zime i na polnocy europy i w gorach i sluza mi dosyc czesto, nie moge ich przyciemnic..

Ja też śmigam często po Norwegii i wiem ,że się przydają. :cool2:

Przekonany natomiast jestem , że jakbyś delikatnie przypylił szprajem MOTIPA do przyciemniania lamp i zabezpieczył folią bezbarwną nie wpłynęło by to na moc świecenia znacznie. Chodzi mi o minimalną zmianę koloru odbłyśników , sam taki zabieg będę robił u siebie. , po za tym zawsze można wrócić do oryginału . :wink:

7d4c19ecfc3db.gif
Opublikowano
Wyglada extra...

natomiast jak wyglada to od wnetrza koła??? bo widziałem aplikacje tego zderzaka w 1 er i było fatalnie... ładnie tam to nadkole sie ze zderzakiem zgrywa??

zrobie popoludniu tyle ze moje blotniki przednie nie sa orginalne :) a zderzak byl robione na wymiar przez znajomego pod orginal ale jest wedlug mnie ok

Ja też śmigam często po Norwegii i wiem ,że się przydają. :cool2:

Przekonany natomiast jestem , że jakbyś delikatnie przypylił szprajem MOTIPA do przyciemniania lamp i zabezpieczył folią bezbarwną nie wpłynęło by to na moc świecenia znacznie. Chodzi mi o minimalną zmianę koloru odbłyśników , sam taki zabieg będę robił u siebie. , po za tym zawsze można wrócić do oryginału . :wink:

Dobrze wygląda, jest bandyta :wink: Też jestem za przyciemnieniem (chociażby delikatnym) halogenów. Musiałbyś zobaczyć w jakim stopniu zmniejszy się efektywność ich świecenia. Folię zawsze można zerwać.

no dokladnie ten sam kraj miedzy innymi a wiec wiecie jak to jest przy zamieci jechac bez tych swiatel ale moze fakt sprobuje cos z tym zrobic.

@sirek : gdzie jest twoja galeria ? tam na tych twoich zdjeciach jest jeden element ktory mnie interesuje chcialbym to zobaczyc :)

Może przypasują do E91 pod ten zderzak halogeny LED z F32?

http://i.imgur.com/LjouzZA.png

bardziej "czarne" są.

i 1600 zl za komplet :)

Moja La Bunia

DO E9x :

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
1600 kosztuje zestaw doposażeniowy, same halogeny taniej. Mam ofertę na cały zestaw za 1300 od siebie z ASO ;)
Opublikowano
hmm... najpierw zobacze czy przyciemnienie folia typu cat eye o bardzo niskim przyciemnieniu jak to wyjdzie, jak bedzie kicha to pomysle co dalej :)plus tych z F30 ze sa ladne !.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
hmm... najpierw zobacze czy przyciemnienie folia typu cat eye o bardzo niskim przyciemnieniu jak to wyjdzie, jak bedzie kicha to pomysle co dalej :)plus tych z F30 ze sa ladne !.

Na allegro widzę 250zł/szt idealne używki :)

Opublikowano

Na allegro widzę 250zł/szt idealne używki :)

Faktycznie to juz zaczyna byc opcja ! tylko pytanie jak sprawdzic czy pasuja ! :)

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kupić i jak nie podejdą to odesłać :)

no tak prawda mam 15 dni na odeslanie towaru kupionego przez internet !

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Rivasi galerii nie mam zasadniczo , ale wkleiłem kilka sesji do galerii mojego byłego 330Cd na e46 forum . /trzeba sie zalogować aby looknąć/Po za tym pisz na PW lub dzwoń. :wink:
7d4c19ecfc3db.gif
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

:cool2: Wygląda świetnie.

Jak zachowuje się folia ?

Maskę masz ori od M3 czy jakąś replikę ?

http://i.imgur.com/eyc1PrK.jpg