Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no ale kto te biegi będzie zmieniał... :norty:
Opublikowano
lepiej zmieniać biegi, niż oglądać sanochód w warsztacie i w dodatku za to płacić :) - inną rzecza jest, że nie rozumiem tej histerii z manualem - nagle wszyscy chcieliby mięc automata - prawie ameryka
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moja F11 na sprzedaż jest w automacie... :D
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jak pojeździsz w automacie to nawet nie chcesz być pracowity :)
Opublikowano
A potrzebujesz miejsce z tyłu dla pasażerów?

Bo jeżeli tak, to możesz sobie darować. Ilość miejsca na nogi mogę porównać z Seicento.

Nie potrzebuje. Będą sie wozić 2 osoby po przesiadce z E61. Jakie silniki polecacie diesla 2 litry bo było kilka wariantów...?? i jakie roczniki ????

Auto ma być mało awaryjne i w miarę ekonomiczne i to jest istotne

Opublikowano
tylko automat , silnik 2.0d B47 , ja potrafie przy xDrive na programie ecoPro ( auto waży ok 1800kg) 50/50 (miasto/trasa) wykrecić 6,2 L/100km :mrgreen: :norty: :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no ale kto te biegi będzie zmieniał... :norty:

Według mnie to już jest lenistwo.

nazywaj to jak chcesz :D

Opublikowano
tylko automat , silnik 2.0d B47 , ja potrafie przy xDrive na programie ecoPro ( auto waży ok 1800kg) 50/50 (miasto/trasa) wykrecić 6,2 L/100km :mrgreen: :norty: :lol:

aktualnie jeżdżę e61 właśnie w automacie i nie chce manuala :P

napisz coś wiecej w jakim roczniku szukać f10/f11 i coś wiecej o tym silniku. Jest pozbawiony awarii?? łańcuch itp...

Opublikowano
Z tego co kojarzę to ten silnik jest montowany chyba od lipca 2014 , ponoć zmodernizowany pod kątem wad poprzednika N47 , ludzie go chwalą ze chodzi bardziej aksamitnie cokolwiek to znaczy :-) i jest lepiej wyciszony od N47 - ma tez o 6KM więcej
Opublikowano
Nigdy nie było jeśli chodzi o merca,i nie będzie bo to przecież dziadkowe auta...

Moim zdaniem to tendencja się zmienia,przynajmniej F10 poszło w stronę dziadkowych aut a nowe mercedesy całkiem ciekawie się prezętują l :)

Opublikowano

Chyba nigdy nie polubię cyfrowych zegarów.

Uwielbiam za to te klasyczne z F10, z rozszerzonym zestawem wskaźników. Dla mnie idealne.

Opublikowano
Nigdy nie było jeśli chodzi o merca,i nie będzie bo to przecież dziadkowe auta...

Moim zdaniem to tendencja się zmienia,przynajmniej F10 poszło w stronę dziadkowych aut a nowe mercedesy całkiem ciekawie się prezętują l :)

Wolę już 100 razy audi

Tapniete LG F60
Opublikowano (edytowane)

Tradycyjna deska BMW coś w sobie faktycznie ma :cool2: Zapewne dlatego iż jest bardzo czytelna i znakomicie uporządkowana.

Ale bazując na przeciekach na temat G30 chyba czeka nas deska w 100% elektroniczna :cry:

Edytowane przez JacoFK

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"