Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Wychaczyłem takie ogłoszenie :arrow: http://otomoto.pl/bmw-330-231km-ory-m-pakiet-unikat-full-C32174436.html

--> http://i59.tinypic.com/2djnskm.jpg

Z rozkodowanego VIN-u auto z Listopada 2005

Co sądzicie o tym aucie?

Nie za tanie?

Może ktoś oglądał albo było już gdzieś omawiane?

Jak by ktoś coś niepokojącego zauważy na tych fotkach niech pisze?

Edytowane przez aditonie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niepokojące jest wszystko o czym pisze sprzedawca, przebieg, spalanie. Ten samochód dzięki temu, zasługuje na wyjątkowe, wybitnie dokładne oględziny.

No tak,przecież to RADOM :nienie:

Opublikowano
" ŚMIESZNYM JAK NA TE GABARTY APETYCIE NA OLEJ NAPĘDOWY 4,5-6L ON/100KM " Smieszny to jest chyba ten kto takie bzdury wypisuje :mad2: Kierownica podejzanie za swieza.
Opublikowano (edytowane)

OKAZJA!!! OKAZJA!!! OKAZJA!!!

Miałem jutro podjechać z miernikiem i obejrzeć auto ale najpierw podzwoniłem po ASO BMW z VIN-em by zweryfikować przebieg.

:evil: Niestety mili panowie nie chętnie podają takie informacje,

Pisałem PW do kogoś z tego forum w sprawie VIN-u ale mnie zignorował.

Ale jednak znalazła się jedna duszyczka i podała mi ostatni przebieg samochodu podczas kontroli w ASO.

No i mamy ponad 170tyś w 2010r. :duh: potem auto nie było serwisowane ASO.

Dzwonie do właściciela i mówię mu o tym, a on na to że nie wie.

Pytam czy ma ks.org. czy z allegro, a on nie wiem. Wie tylko że stemple są ale nie z BMW ASO!!!

Na dodatek przyznał się że błotnik chyba był lakierowany!!!

Opon letnich brak. Kupił nowe zimowe ale --> http://i62.tinypic.com/2hfp3jp.jpg

Niezły koleś.

Może komuś się przyda takie info.

:wink:

Edytowane przez aditonie
Opublikowano
Witaj odpisalem Tobie na wiadomość dotycząca sprawdzenia przebiegu, więc to zignorowanie musiało powstać całkiem niechcąco :) A przebieg to sobie ktos zmienil widac faktycznie.
Opublikowano
a zadzwonilbys po te auto gdyby mialo 280 tys przykladowo?

TAK! jak bym szukał auta z takim przebiegiem.......

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Dlaczego mi sie wydaje ze to auto z tym bialym pasem przewinelo sie w galerii na forum ?? Teraz nie moge znalezc.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Haha no to ładne ogłoszenie :cool2:
Opublikowano
takie przypadki trzeba nagłaśniać, bo to najgorszy typ handlarza. nie dość, że kradnie czyjeś zdjęcie, cofa przebieg, fałszuje wpisy w ks, to jeszcze -znając życie- sprzedaje auto na połówkę umowy unikając wszelkich podatków( domyślam się potym, że utrzymuje iż jest właścicielem od dłuższego czasu...)
Tarcze hamulcowe Rotinger
Opublikowano

:think: Na początku miał tablice WSZ 33NF teraz WSZ 3333...

Aaa, widać na fotkach dwie ostatnie trójki są doklejone :lol:

Opublikowano
"Zero rozczarowań" :evil: ciekawe czy pan by był mocno rozczarowany, jakby jakiś zdenerwowany klient po 500 km. podróży w jedną stronę dał mu plombę :twisted: