Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all :)

Otóż zobaczyłem jeden filmik na yt, i ciekawi mnie jak kolo zrobił podświetlenie grila.

Akcja 0:37

Macie jakieś pomysły? Jakie to lampy jak to poprowadził zamontował etc.

Opublikowano
Ja p..... co za wiocha... :duh:

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano (edytowane)

Ja bym poszedł dalej. Może neony pod progami no i obowiązkowo:

świecące koła

W tym ostatnim przypadku nie musisz wyważać drzwi, wystarczy skopiować.

:nienie:

Edytowane przez Krzysztof_Toruń

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
na tym pierwszym filmiku koles tez ma logo podswietlane na masce apropo.
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano
Proponuję zamieścić na masce,powyżej logo,szerokie rogi bawołu-końcówki owych rogów powinny byc podswietlane na niebiesko.To niebieskie podświetlenie ma działać w chwili gdy naciskamy pedał hamulca.Natomiast na klapie bagaznika widzę rogi łososia czy łosia-nie pamietam.Z tym iż końcówki rogów tylnych musza miec diody i działać jako "brake force display".Pozycja w NCS-remiza/pacan/12309X6/.....amen.
Opublikowano

Ej poważnie ludzie którzy na siłę próbują być "śmieszni' lub zabawni to tak średnio wam to wychodzi :P

Ciekawe ilu jeszcze uzytkowników chętnie wyolbrzymi "wiejski tuning neonami" :D

Czekam na atak.

Opublikowano

Nie ma się co obruszać.

Sam wywołałeś "wiejski tjuning".

Abstrahując od tego, że nie można na to normalnie patrzeć to jeszcze łamiesz pkt 14 regulaminu Forum :nienie:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Pojdzie fala krytyki ze wiocha:P ale kwestia gustu, 2 niebieskie ledy wystarcza żarowki ledowe na 12v , pare kabli podpiać przeciagnac do kabiny i jakis włacznik do właczania tego bo u nas za to mandat jedynie na parkinku sobie włoczysz albo jak pały niewidza, nie elektryk samochodowy :D

Kolega ma racje, jak sam nie ogarniasz tego to poszukaj kolegę który lubi elektrykę, możesz nawet zamontować przełącznik i zmieniać kolory.. zwykłe ledy :)

Ale wdłg mnie to jak już było powiedziane w filmie amerykańskiej produkcji pt "Trzynastka"-"Wieś śpiewa i tańczy" :).

Ale to oczywiście kwestia gustu, chciałem wyrazić swoje zdanie.

Opublikowano

No i git. Osoby które wyrażają swoje zdanie że to wiocha spoko. Ale niech niektórzy przesadnie nie wyolbrzymiają co można jeszcze dodać/zmienić by bardziej podkreślić jakie to jest wiejskie.

Forum chyba polega na pomocy w szukaniu różnego typu rozwiązań lub uporania się z problemami. A to jaki kto ma gust to lata mi to koło.... Więc darujcie sobie. :8)