Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich od paru dni jestem posiadaczem E91 z 2007r 318i no i mam parę pytań do was i liczę na pomoc:-)

pierwsza rzecz to pilot od centralnego. Samochód otwiera się normalnie z pilota ale nie da się go z pilota już zamknąć:-( i muszę wyciągać kluczyk z pilot i zamykać go przez zamek w drzwiach( posiadam tylko jeden pilot)

kolejny problem to tylna wycieraczka raz zakręciła do połowy i teraz nie kręci wogóle:-( czytałem że trzeba rozkręcić i nasmarować ale narazie pogoda jest kiepska na takie zabawy.

a trzecia najważniejsza usterka to okropne tłuczenie się w zawieszeniu(ja tak myślę) prawa strona przód tak czuje. Byłem już na dwóch stacjach kontroli pojazdów i sprawdzano zawiecho i nic nie stwierdzono podobno wszystko jest w bdb stanie. Ale jak zapalam silnik to słyszę dość duże drganie tłumika i jeden pan stwierdził że w środku tłumika coś lata? wszystkie zaczepy trzymają ok

I to tyle jak na początek z mojej strony z góry dzięki za pomoc pozdrawiam.

Opublikowano
Dziękuje wam za wyczerpujące odpowiedzi naprawdę warto było zasięgnąć u was info co do moich problemów(żałosne!) pozdrawiam. :evil: :evil:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziękuje wam za wyczerpujące odpowiedzi naprawdę warto było zasięgnąć u was info co do moich problemów(żałosne!) pozdrawiam. :evil: :evil:

Nie bardzo rozumiem czego oczekujesz. Forum to nie jest gorąca linia pomocy technicznej BMW. Większość tych problemów była już opisywana na forum, a zatem "poszukajcie, a będzie Wam znalezione".

Opublikowano

jak nie sprawdziłeś auta przed zakupem to miej do siebie pretensje - zacytuje Ciebie "...(żałosne!)". To nie gorąca linia :mrgreen:

Opublikowano

Kolego, obrażasz wszystkich, bo na forum nie było w danym momencie osoby z wiedzą na temat twoich usterek.

Kupiłeś JEDYNĄ TAKĄ DLA KONESERA! ZOBACZ! to się nie dziw.

E90/E60 to nie są samochody, które kupuje się w stanie niezdrowej podniety. Te samochody trzeba przed zakupem sprawdzać wszechstronnie i zapomnieć o niskiej cenie.

Mam nadzieję, że chociaż kilku kupujących przeczyta ten wątek i go przemyśli.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak bys nie byl leniem i troche poszukal to odpowiedzi sa na forum a tak postawiles papierzaka i nikt ci juz tu nie pomoze
Krzysztof
Opublikowano
od 19:00 22-go do 10:00 23-go spodziewałeś się setek postów? :D

Raczej setek odpowiedzi :mrgreen:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
hehehehehe :mad2: :duh: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: