Skocz do zawartości

F10 polfitowe - jak najszybciej rozpoznać?

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Po lewej LCI. W srodku mozna poznac po nowym wiekszym pokretle idrive z touchpadem (tylko nie jestem pewny czy wystepuje w kazdej wersji).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nowe ringi są ścięte na dole, kwadratowe. Stare są okrągłe czyli najpiękniejsze na świecie :)

A mi się te spłaszczone bardzo podobają. Auto wygląda dużo agresywniej. W X6 dało to bardzo dużo, F30 to już w ogóle kozacki przód ma. Jakoś w F10 się nie przeglądałem zbytnio, ale przód po lifcie ogólnie sprawia dobre wrażenie, a to pewnie też zasługa spłaszczonych ringów.

Opublikowano

Czekałem z zamówieniem na dostępność wersji LCI. Wygląd kwestia gustu a nad tym trudno debatować.

Po prostu ten nowy przód wygląda jak dla mnie subtelniej i po prostu lepiej. A może poprzedni sie opatrzył....

Touchpad jest w każdej wersji. Różnica jest w skrzyniach z łopatkami. W wersjach LCI 520d, 518d i chyba 520i nie można zamówić skrzyni sportowej tylko tradycyjny automat z manetaki. Efekt jest taki iż są manetki i joy ze zwykłej skrzyni czyli kanciasty zamiast okrągłego jak w sportowej. Lepsze są standardowe fotele z elektryka i xenony są w standardzie. I jak dla mnie nowe felgi w pakiecie Luxury wg wzoru 454 sa na prawdę super. Zamawiam takie same do zimowych kapci. Jeszcze nigdy 18" w BMW tak dobrze nie wyglądało :cool2:

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"