Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

można ale nie za 20 tysięcy.

poza tym regulamin poczytaj.

jedno auto - jeden temat.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
dolicz opłaty celnoskarbowe, rejestrację i masz auto za 27 a nie za 22 tys. cena nie jest aż tak niska, e46 akurat nie drożeją tylko lecą w dół jak wszystkie inne auta.
Tarcze hamulcowe Rotinger
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Są i tańsze. 316i oraz 318i z prawdziwymi przebiegami ponizej 100 tys km trafiają sie nawet za 8 tys euro. Widziałem piękne 318i czerwone z m-pakietem z przebiegiem minimalnie pow. 100 tys km za 8999 euro.
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Witam, auto wystawilem na moim koncie, nalezy do kolegi.

Samochod przyjechal z Francji z uszkodzonym prawym przednim blotnikiem i prawym zawieszeniem, przy okazji polakierowane wszystkie listwy w kolorze. Kolega ma sporo zdjec przed naprawą i chętnie prześle zainteresowanym. Nie zna się na autach, to jego pierwszy samochód od kilku lat, ot poprosił mnie o jednorazowe wystawienie bo to chyba jednak nie to. Proza - przy jego nodze pali 15,8 z ostatnich 150km i jest to w zasadzie chyba jedyny powód próby sprzedaży, cisnienia na sprzedaż nie ma. No pewnie że kupione z pierwotnym zamiarem polatania sobie i sprzedania z zyskiem, ale jak się nie sprzeda w ciągu miesiąca to rejestruje na siebie i pojeździ dłużej. Niby podobno ma klienta w Ostrowie za 21 tys od razu, na ile poważnego to już nie mój interes. Ot pośredniczę w sprzedaży bo chłopak nie ma o tym pojęcia.

Skoro deklaruję że oplaty wyniosa nie wiecej niz 2800 zl i wykonuję je ja, to chyba jasne ze auto po lekkich negocjacjach nie przekroczy 25 tys, to 11-letnie e46 które bez problemu odprawia się od 10-12 tys zł. A owe 25 tys już uwazam za ofertę b. atrakcyjną, tyle w DE kosztują zajeźdżone 325Xi z tureckich łapek. Autem przejechałem się, chodzi pięknie, każdy kto ma jakieś pojęcie o samochodach może sam zweryfikować przebieg po stanie auta. Aha, nawet ogumienie pozostało oryginalne z 2002 roku.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Napędy i skrzynia w 325XI są takie same jak w 330XI ? czy jeszcze słabsze?
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Napędy i skrzynia w 325XI są takie same jak w 330XI ? czy jeszcze słabsze?

Takie same

Opublikowano
no z tą listwą na zderzak , to conajmniej lekka wtopa, przypuszczam że zapomniał zdjąć a pozostało mówić że tak miało być :) przebieg też do weryfikacji, bo na słowo nie ma co wierzyć, za dużo przekrętów widziałem
Opublikowano

Nie wiem co jest takiego smiesznego ze pozostalo oryginalne ogumienie? Opony sa z DOT 42 tydzien 2002 wszystkie lacznie z zapasem. Jak na moj gust jest to jeden ze sporych argumentów za oryginalnością przebiegu. OK, gdybym ja miał osobiście zakupić ten samochód to na dzień dobry wszystkie 4 opony do wymiany mimo że mają jeszcze po 5 mm. Jak jednak widać kilka miesięcy temu dostał na nich francuski przegląd na 2 lata.

Słaby - tak, ale wtopa, masz rację - było po dachowaniu, zapomniał zdjąć listwy i tak się prysnęło. Przeczytaj co napisałem, pomyśl co piszesz żeby nie robić z siebie osła komentującego dla nabicia postu. Oczywiście możesz zweryfikować przebieg, zarówno po vin jak i po oględzinach auta. Ludzie zastanówcie się czasem przed obrzucaniem błotem, nie każdy sprzedający to Mirek.

Zdjęcia każdy zainteresowany dostanie na mail po kontakcie telefonicznym. Widac na nich samochód z delikatnie uszkodzonym przednim prawym narożnikiem i oryginalnie czarnymi listwami. Proste.

Opublikowano

Z fotek można się przyczepić o te listwy tylko.

Przebieg faktycznie podejrzanie niski ;).

Info o wypadkowości mamy ;) , jeśli komuś ogólnie autko odpowiada/cena itd. to pozostaje sprawdzić na miejscu jak to jest z tym stanem i ewentualnie sprawdzić geometrię dla świętego spokoju.