Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Możesz sporo na ten temat znależć na forum wystarczy poszukać. Ja ostatnio założyłem tarcze i klocki Textar i spisują się puki co świetnie.
Opublikowano

Polecam Zimmermann'y - zarówno klocki jak i tarcze wymieniałem już w 2 sztukach E46.

Nie piszczą nie gną się i hamują przyzwoicie.

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted:

Opublikowano
Klocki ATE wpakowałem na przód i tył z czystym sumieniem i na pewno można polecić. Ale tarcze to już temat rzeka i sam nie wiem co kupię jak przyjdzie czas. Mechanik specjalizujący się w BMW powiedział mi że te wszystkie tarcze do BMW są trochę lipne i sam w swoim pokrzywił pare, potem kupił ori i nie pokrzywiły się. Jemu raczej nie można zarzucić niepoprawnego montażu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego to ze walnales literowke w temacie to pytasz o cos co bylo juz walkowane kilka razy i po iles tam stron. Ate zimmerman trw textar. Co tu jeszcze mozna pisac caly czas to samo walkowane po sto razy. Masz w tym dziale temat na pare stron o to co pytasz tak samo masz w dziale e90 (takie masz auto w podpisie) parenascie stron o to co pytasz. po cholere nowy temat?

🙃🙃

Opublikowano

Ja zmieniałem niedawno tył i założyłem komplet Textara.

Zdejmowałem jeszcze oryginalne i fabrycznie miałem zamontowane tarcze i klocki Textara, szczęki Jurida.