Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A zna ktoś tych kolesi z DKTronic z Sieprawia koło Krakowa ? Byłem dziś u nich też taki chip tunning robią za 700zł. Doposażaja itp. Popytałem tylko co i za ile ale nie mam żadnych rekomendacji. Wiec czekam na waszą opinię.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie znam tej firmy . Jeżeli kolo Krakowa to masz sprawdzonego tunera Gcs Tuning z którego usług niejeden forumowicz korzystał.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
A może ktoś robił Chipa u Lisika w Legnicy i może się wypowiedziec ?

C

Chłopie zmiłuj się :duh: Dołóż "kilka" zł, jedź do Wrocławia, czy to do EcuProject, Jetronic'a, czy najtańszego z zestawu Adriana z ADTtuning i będziesz miał pewność prawidłowo zrobionego auta :cool2: inż. Lisik to może radia przekodowywać i filozofować, a nie robić softy z dupy i neta.

Opublikowano
A może ktoś robił Chipa u Lisika w Legnicy i może się wypowiedziec ?

A jak chcesz dobrze i tanio ale bez hamowni to zapraszam do siebie :-)

Opublikowano
Nie napisałem że chcę tanio, bardziej szukam kogoś na miejscu :) A to tanio u was to ile ?
Opublikowano (edytowane)
W DNIACH 8-16 LIPIEC ODBĘDZIE SIĘ GRUPOWY CHIPTUNING W RZESZOWIE WRAZ Z POMIARAMI NA HAMOWNI , WSZYSTKICH CHĘTNY PROSZE O WPISANIE SIE NA LISTE I KONIECZNIE ZOSTAWIENIE NUMERU TELEFONU Edytowane przez TC

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Co prawda mam 520d ale chodzi w temacie o tuning... Ja po jestem zadowolony!!! Wrażenia? Idzie jak trzylitrowa - tak określił to kumpel, który na codzień jeżdzi R6. Mam pytanie do tych, którzy to robią osobiście. Przy normalnej jezdzie jest w środku wyraznie ciszej ale mam wraznie, ze na wolnych obrotach jest troszkę głośniej. Obroty biegu jałowego jak przed. Nie kopci, rura w środku, jak była, tak jest czysta, nie pali więcej. To efekt uboczny tuningu?
Opublikowano
Co prawda mam 520d ale chodzi w temacie o tuning... Ja po jestem zadowolony!!! Wrażenia? Idzie jak trzylitrowa - tak określił to kumpel, który na codzień jeżdzi R6. Mam pytanie do tych, którzy to robią osobiście. Przy normalnej jezdzie jest w środku wyraznie ciszej ale mam wraznie, ze na wolnych obrotach jest troszkę głośniej. Obroty biegu jałowego jak przed. Nie kopci, rura w środku, jak była, tak jest czysta, nie pali więcej. To efekt uboczny tuningu?

...raczej niemożliwe ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/