Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego przecież ty szukasz auta do max 30 tyś. w ciemnym kolorze więc ta oferta nie jest dla ciebie. To auto kosztuje prawie 33 000 zł i jest srebrne :norty:

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale kurcze E90 z plastikową kierownicą to jakiś dramat. Zresztą w aucie tej klasy to nie do pomyślenia i oczywiście nie chodzi o wygląd w tym momencie. Ostatnio widziałem E klasę poliftową Merca z 2008 roku też z plastikową kierownicą. Dla mnie to jakieś nieporozumienie, ale jak widać i BMW i Merc w najtańszych opcjach takie coś oferują.
Opublikowano

garażowany obecnie - no jak tak, to nic tylko kupować, kupować, handełe musi się kręcić

no i fajne, że sprzedawczyk proponuje do tego LPG za 1800 zł... biorąc pod uwagę rzeźbienie ze zbiornikiem, to tu i 3 tys zapewne nie starczą, jak to ma być dobrze zrobione; no chyba, że ktoś zgodzi się beczkę w kufrze wozić

ale po co LPG w ogóle zakładać, skoro średnie spalanie to 7l, tak jak diesel przecież...

Opublikowano
Kolego przecież ty szukasz auta do max 30 tyś. w ciemnym kolorze więc ta oferta nie jest dla ciebie. To auto kosztuje prawie 33 000 zł i jest srebrne :norty:

jak jest napisane cena jest do negocjacji? nie zauwazyles?

a odnosnie koloru:

najlepiej ciemny kolor"

:D

Proponuje czytac ze zrozumieniem, to nie jest az tak trudne..

jesli chodzi o opis aukcji to kompletnie na niego nie zwracam uwagi.. pytalem o to czy ktos widzi cos nie prawidlowego nr w wygladze.. jakos nienaturalne roznice pomiedzy szczelinami itp.

Z tego co zwrocilo moja uwage to jakis blad.. sprzedajacy twierdzil ze nie zmienil zdjecia, a "błąd pokazywało bo uszodzony był uszkodzony czujnik położenia wału zmieniłem i jest ok". Dlatego tez zwracam sie z pytaniem do Was poniewaz nie mialem bmw.. dotychczas jezdzilem audi..

Jesli chodzi o przebieg to tez jakos mi nie pasuje.. planujee jutro jeszcze zadzwonic do serwisu do niemiec tam gdzie byl serwisowany.. moze czegos wiecej sie dowiem..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No dokładnie. To auto ma jakiś najnowszy typ silnika sprzeciwiający się prawom fizyki. Pali tyle co diesel. :)
Opublikowano
Drugie auto a właściwie byłe auto tego handlarzyny : http://moto.allegro.pl/sprzedany-sprzedany-sprzedany-sprzedany-i2954808813.html Czy nie łatwiej usunąć ogłoszenie a nie pisać to głupie ''SPRZEDANY SPRZEDANY SPRZEDANY SPRZEDANY'' w tytule :mad2:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
ale zauwazylem ze duzo osob tak robi...

No właśnie i to mnie rozpierdziela :duh:

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
Powinien dopisać hurra, hurra udało się sprzedać. Rzeczywiście może to być reklama, albo nieukrywany wybuch radości, że po kilku lub kilkunastu miesiącach udało się pozbyć sztrucla :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Myślę, że to pokazanie jakie to on ma okazje, które się sprzedają jak ciepłe bułki, a chętni widząc to będą walić drzwiami i oknami do niego, żeby im znalazł równie dobrą igiełkę. :)
Opublikowano

jak to z reklamą bywa, a to na pewno jest jakiś chłit małketingowy ;) czyli po naszemu kłamstwo :P zresztą, czego się tu spodziewać?

uff, w jednym wpisie tyle ameryk odkryłem, że ja p...

Opublikowano
Witam.

Znalazlem takie ogloszenie:

http://moto.allegro.pl/zobacz-musisz-ja-miec-e90-2-0-150km-xenon-i2980737474.html

czy mozecie sie wypowiedziec o tym aucie.. czy cos ciekawego mozecie o nim powiedziec? moze ktos jest z tamtych okolic??

VIN: WBAVA710X0KR38342

Zapytaj handlarza, gdze sie podziało oznaczenei z tylnej klapy, bo wg VIN powinno być :duh:

Uchwyt w dzrwiach wytarty jak po 400tys (moze ktoś miał szorstkie dłonie)

Ksiażce serwisowej też bym sie lepiej przyjrzał, bo te pieczątki troszke podejrzane

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
golas straszny... ale szyber, xenon, automatyczna klima i radio profi, nawet bez multifunkcji? można było tak zamówić?

Radio jest business nie pro... znaczek z klapy zniknął bo klapa jest ciemniejsza od błotników, jest jeszcze coś ale juz nie przeszkadzam w zakupie :mrgreen:

Opublikowano
Witam.

Znalazlem takie ogloszenie:

http://moto.allegro.pl/zobacz-musisz-ja-miec-e90-2-0-150km-xenon-i2980737474.html

czy mozecie sie wypowiedziec o tym aucie.. czy cos ciekawego mozecie o nim powiedziec? moze ktos jest z tamtych okolic??

VIN: WBAVA710X0KR38342

Zapytaj handlarza, gdze sie podziało oznaczenei z tylnej klapy, bo wg VIN powinno być :duh:

Uchwyt w dzrwiach wytarty jak po 400tys (moze ktoś miał szorstkie dłonie)

Ksiażce serwisowej też bym sie lepiej przyjrzał, bo te pieczątki troszke podejrzane

i wlasnie o takie uwagi mi chodzilo.. :)

do ksiazki serwisowej tez uwagi nie przykladam bo wiemy ze ksiazem mozna sobie bez problemu z pieczatkami dokupic/dorobic :)

golas straszny... ale szyber, xenon, automatyczna klima i radio profi, nawet bez multifunkcji? można było tak zamówić?

Radio jest business nie pro... znaczek z klapy zniknął bo klapa jest ciemniejsza od błotników, jest jeszcze coś ale juz nie przeszkadzam w zakupie :mrgreen:

nie rozumiem tego podejscia.. po to ten temat zalozony byl zeby sie wypowiadac na co zwrocic uwage a to:

jest jeszcze coś ale juz nie przeszkadzam w zakupie :mrgreen:
conajmniej dziwne zachowanie.. czyli co.. mam teraz prosic i sie dopytywac o co chodzi?
Opublikowano

Golas na maxa. Do tego w takiej cenie prawdopodobnie coś tam nie gra (już nie doszukując się czy to za ciemna klapa czy też przebieg skręcony, a może jedno i drugie...)

Na pewno 'igiełki' za Odrą nikt za takie pieniądze (+opłaty, przywiezienie i zarobek) nie oddał... :( życzliwie doradził bym Ci, jeśli masz do wydania 30 tys, poszukać raczej ładnej poliftowej e46 z fajnym wyposażeniem. W takim wypadku BMW ma sens, bo kupowanie golasa tylko dla znaczka na masce... :| lepiej chyba w tym wypadku uderzyć w coś klasy passata jeśli chcesz mieć auto młodsze rocznikowo. A jeśli koniecznie ma być beemka to poszukaj lepiej za te pieniądze ładnego e46, bo to jest realne, e 90tka raczej nie... albo kupisz naprawdę golasa, który zaprzecza idei BMW jako auta wyższej klasy albo trafisz na minę i wtedy zamiast radości z jazdy bęziesz sobie pluć w brodę. Po co wpędzać się w temat pod tytułem; tanio kupiłem, ale teraz więcej stoi w warsztatach niż jeździ :?

Opublikowano
kwestia gustu, ale mi osobiście bardziej podoba się i tak e46 :p co by nie powiedzieć o e90tce, to w sedanie przed liftem generalnie nie była zbyt piękna ;) jak bym chciał wydać na autko 30k to bym sobie poszukał e46 z maxymalnie fajnym wysposażeniem, np. coś takiego http://otomoto.pl/bmw-320-skora-xenon-automat-navi-C27417012.html i jeszcze została by kupa kasy na ewentualne 'niespodzianki', bo czy przy e90 czy przy e46 raczej trudno tego uniknąć...
Opublikowano
Dla mnie to e90 jest...wypasione. Ma xenon, szyberdach i klimę. Ja nic więcej nie potrzebuję. Mniej okazji do odwiedzin warsztatu z uszkodzoną pierdołą.
Opublikowano
Wybacz kolego, ale wyobrazasz sobie wspolczesne auto za wiecej niz 100 tys pln (mowa o nowym) bez klmy? :mad2: to jest przeciez absolutny standard. Chodzi mi z reszta o cos innego; za 30 tys e90 musi byc slabe, kiedy za te sam pieniadze mozna miec e46 juz naprawde fajne. A to czy dla kogos 'wypasem' jest klima jest juz inna kwestia. Niemniej, bede stal na stanowisku, ze w bmw z 2005 roku klima jednak zadnym bajerem nie jest :mrgreen: