Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koniecznie w dyzlu :mrgreen:
Opublikowano
Przez to nieszczesne moje m47 mam taki uraz do diesla ze masakra...Juz napewno nie bd diesla...:)Jak juz to tylko nowy :D ale na to sie nie zapowiada :D
Opublikowano
Myślcie, kombinujcie, wybierajcie miejsce. Ja się piszę :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Koledzy,

Nie patrzcie pod siebie zeby kazdy z Was mial jak najblizej swojego miasta tylko optymalnie dla wszystkich...

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
Koledzy,

Nie patrzcie pod siebie zeby kazdy z Was mial jak najblizej swojego miasta tylko optymalnie dla wszystkich...

z tego co ankieta pokazuje to mazowieckie i śląskie przodują - ciężko będzie je pogodzić

więc albo górne granice śląskiego albo dolne granice woj mazowieckiego

albo magiczny środek czyli łódzkie

hehe

i weź tu wszystkich zadowól :P

:mrgreen:

gg5553463
Opublikowano
sugeruję się szybko dogadywać bo w grudniu nie liczyłbym na frekwencję :nienie:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Nie ma, az takiej paniki Kolego :D mysle, ze maksymalnie do konca sierpnia wszystko bedzie dogadane, a we wrzesniu spocik :cool2:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
Nie ma, az takiej paniki Kolego :D mysle, ze maksymalnie do konca sierpnia wszystko bedzie dogadane, a we wrzesniu spocik :cool2:

jestem tego samego zdania

baaa... śmiało możemy już proponować miejscówkę

moby85 to co robimy

mazowieckie - śląskie czy coś pośrodku ??

gg5553463
Opublikowano

Widac po wynikach ankiety, ze najwiecej zwolennikow ma Mazowsze i Slask. Pytanie czy jesli w tamtych regionach spot sie nie odbedzie to ludzie sie wykrusza czy nie :?: :!:

Jak dla mnie miejscowka bez roznicy, ale patrzac obiektywnie najlepiej byloby gdzies po srodku PL.

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
jestem za tym radomiem ale słyszałem że w kozienicach w 2010 było naprawdę bardzo fajnie i było koło 50 aut więc może tam tzn kozienice :cool2:
file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
Opublikowano
decydując się na morze i góry kaleczycie ludzi ze wschodu xd ja np jestem skłonny przyjechać warszawa / lublin / łódź / augustów ale nie dalej bez przesady ;P
Opublikowano
Wydaje mi sie, ze najwazniejsze zeby miejsce bylo ustronne (grill itp). Przejazd przez jakies wieksze miasto mozna zorganizowac, bo to zawsze dobrze wyglada :norty:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
Jeżeli BKP się zgodzi to mogę się popytać u mnie w mieście czy burmistrz by mógł udostępnić stadion ale to dopiero jak dostanę zgodę i jak dostanę jakąs listę ile by było chętnych na przyjazd :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Opublikowano
Mimo, że nie brałem udziału w ankiecie to również uważam, że proponowane województwo Łódzkie jest najmniej krzywdzące dla reszty Pl ;).
Opublikowano
Jak do kozienic się jedzie od strony radomia to tam jest taka miejscowość jak kociołki to jest w lesie jest tam parking i miejsce na grilla :cool2: :cool2: