Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie. Jakie posiadacie zapachy u siebie na pokładzie.

Powiem szczerze ze popularne zapachy Ambi Pur to juz nie jest to samo co bylo 10 lat temu. Non stop kupuje Ambi pura i tylko przez ok 7 dni czuć zapach i to nie jest kwestia przyzwyczajenia sie do niego. Niedlugo trzeba bedzie wylewac aromaty do ciast :mrgreen: :mrgreen:

Macie cos sprawdzonego ???

Pozdr.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
sezon ogórkowy zawitał też na forum :8)
Opublikowano (edytowane)

Dobry temat :)

Ja też od zawsze jestem zwolennikiem ambi pura i chyba tak zostanie :)

Ale ten link do alledrogo, może na próbę zamówię :roll:

Pzdr.

Edytowane przez eXiDe
Opublikowano
@damp21plbe :cool2: moja czarnula pachnie od początku Dior Homme Intense :D butelka od maja 11' się kończy :D
Opublikowano
szczerze mówiąc (i pewnie zostane przez wiele osob pojechany) nie uznaje zapachow w samochodzie, wyznaje zasade - jak jest jakis "zapach samochodowy" to ktos go kupil po to zeby zamaskowac jakis smord ktorego inaczej z auta nie umial usunac ;) wiem ze nie dotyczy to wszystkich (bo przeciez wiele osob ma nowe lub w miare nowe auta to czym by moglo smierdziec) ale ja wole jak w aucie nie-pachnie niczym, lub jak kto woli jak w aucie pachnie czystym/swiezym powietrzem :D i swoje non stop wietrze bo jeszcze troche zalatuje fabryka...
  • Zarejestrowani
Opublikowano
My schelidan cytrusowy w swojej mialem do nie dawna jeszcze bardzo fajnie i dlugo pachnie. W mercu taty jest odswiezacz gliptone o zapachu skory i jest naprawde super, pewnie u siebie tez nie dlugo powiesze :)

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
Ja zgadzam się z autorem,zawsze uzywalem AmbiPur,ale teraz sam nie wiem,albo coś jest nie tak z moim nosem albo one są już kiepskie :/
Opublikowano

Niestety jak to ze wszystkimi zapachami, nos szybko się przyzwyczaja i po prostu się tego nie czuje. Co innego jak ktoś wsiada do auta i mówi: ale tu pachnie :) Podobnie jest z perfumami ;)

Pzdr.

Opublikowano
szczerze mówiąc (i pewnie zostane przez wiele osob pojechany) nie uznaje zapachow w samochodzie, wyznaje zasade - jak jest jakis "zapach samochodowy" to ktos go kupil po to zeby zamaskowac jakis smord ktorego inaczej z auta nie umial usunac ;) wiem ze nie dotyczy to wszystkich (bo przeciez wiele osob ma nowe lub w miare nowe auta to czym by moglo smierdziec) ale ja wole jak w aucie nie-pachnie niczym, lub jak kto woli jak w aucie pachnie czystym/swiezym powietrzem :D i swoje non stop wietrze bo jeszcze troche zalatuje fabryka...

Wiesz. Jak bym mial nowe auto to tez nie stosowal bym zadnego zapachu bo zapach nowosci jest nr.1 ale z czasem ten zapach znika i w umnie autko z 07 pachnie niczym. A jak jeszcze przecieknie mi delikatnie podloga w nogach kierowcy ( jak to jest w wiekszosci e9x ) to po wejsciu do samochodu pieknie pachnie stechlizna. :mad2:

Opublikowano
Kiedys jezdzilem na taka myjke i zawsze na wycieraczki psikali mi perfumami. Zapach super tylko ze czas utrzymywania kiepski. Mnie chodzi glownie o jakis produkt zeby zaplacic za niege ale zeby sie utrzymywal. A nie jak Ambi pur. Na obecna chwile jest chyba ok 25zl a zapach na ok tydzien. Wiec lepiej wyjdzie kupowanie choinek Wonder baum ( czy jakos tak ) :mrgreen:
Opublikowano

polecam dobry markowy perfum wozony w schowku im czesciej urzywasz tym bardziej srodek lapie zapach

a po czasie poznajesz swoja fure po zapachu-nawet kosztowo taniej wychodzi...

Opublikowano (edytowane)

Ja wrzucam to do dwóch aut od roku i wg mnie jest ok.Nie jest na wierzchu tylko w kratce,są fajne zapachy np. nowej skóry

Ambipur to już nie to co było kiedyś.Teraz chyba jest inna jakość tego albo wybrzydzam :D :D

Edytowane przez sfinks311
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
ja nie dawno opatentowałem zapach prosto z nawiewu, perfumujemy swoimi ulubionymi perfumami filtr kabinowy i sprawa zapachu załatwiona, nie trzeba niczego kupować i przyczepiać lub wieszać choinek :)
Opublikowano
ja nie dawno opatentowałem zapach prosto z nawiewu, perfumujemy swoimi ulubionymi perfumami filtr kabinowy i sprawa zapachu załatwiona, nie trzeba niczego kupować i przyczepiać lub wieszać choinek :)

Mój ulubiony zapach to WARS, tylko nie wiem czy pasażerowie to zniosą :mrgreen: :lol:

A tak na poważnie ton nie chce mi się grzebać z kabinowym. Nie zasyfia się jakoś szybciej filtr po takim zabiegu?

Opublikowano

Albo kupic dwie choinki i na filtr kabinowy :mrgreen:

Szkoda ze nie ma jakis wlasnie org BMW kostek czy czegos takiego gdzie wlasnie z nawiewu idzie zapach.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spróbujcie tego

http://shiningcar.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_4703f5861e17bc6c523b4c57752a807f.jpg

Chemical Guys Strippee Scent Air Freshner & Odor Neutralizer

Zapach jest naprawdę wyjątkowy

A jak ktoś ma skórę i lubi zapach skóry to można zakonserwować skórę preparatem Glipton G11. Zapach utrzymuje się dość długo.

http://i.imgur.com/eyc1PrK.jpg
Opublikowano
Spróbujcie tego

http://shiningcar.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_4703f5861e17bc6c523b4c57752a807f.jpg

Chemical Guys Strippee Scent Air Freshner & Odor Neutralizer

Zapach jest naprawdę wyjątkowy

A jak ktoś ma skórę i lubi zapach skóry to można zakonserwować skórę preparatem Glipton G11. Zapach utrzymuje się dość długo.

Ale to jest jak ktos ma rure w samochodzie do tańczenia a ja nie mam :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rurę zawsze można wstawić :D

Zapach kosztuje około 70zł i starcza na bardzo długo

Ambi pur kosztuje 20 zł i wystarczy na tydzień. Ja kupiłem ten odświeżacz ponad pół roku temu i jeszcze trochę mi zostało.

http://i.imgur.com/eyc1PrK.jpg
Opublikowano
Na razie ten patent mam od nie dawna więc nie wiem czy szybko filtr się zniszczy, ale raczej nie, wchodząc do samochodu już czuje delikatny zapach, nawiew na 1 , poprostu rewelka, w sexshopie kupie jakiś afrodyzjak, wyleje go na filtr i koleżanki same już się rozbierają :D