Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam. kabelek kupilem, zlacze do bmw tez. Inpa prawie zainstalowana... nie dziala :mad2: na jednym komputerze mam windows Vista Home premium... na tym go...nie ani virtual pc nie wchodzi ani inpa nie dziala... na drugim mam windows 7, zinstalowalem jakis virtual... ale i tak nie dziala... probuje teraz reanimowac ostatni komputer na ktorym jest windows xp... podobno ta inpa dziala tylko na xp albo windows NT 4.0... nowe systemy operacyjne do kosza :cry2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Inpa działa na windows 7 32 bity, a na 64 trzeba jakiś tryb zgodności z xp odpalić czy coś, i też ma chodzić.

Sam mam na siódemce i jest git :)

Opublikowano
U mnie dziala na win 7 , lecz troche nameczylem sie z instalacja . Spolszczenie pelne znajdziecie na chomiku . Interfejs z allegro od kolesia m-paq .
Opublikowano

u mnie na 7ce dziala bez problemu :P jedyny problem to po instalacji nie bylo bibliotek ktore sa dostepne na chomiku, oraz ikona startowa nie dzialala ;) wystarczylo uruchomic przez INPALOAD :)

pozdro

Opublikowano
tyle kombinowania na nic... zainstalowalem na jednym z kompow xp i z miejsca ruszyl... tylko, ze do E39 warto sciagnac sobie Inpa w wersji 9.0.7. Nowsza wersja juz obsluguje czesciowo e39... xp gorą :cool2: