Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Masz inne, sportowe amortyzatory i aktywny stabilizator Dynamic Drive ; )

Źle piszesz. Może mieć sportowe dostosowanie podwozia a nie mieć Dynamic Drive.

Opublikowano

Też jest taka możliwość, chociaż najczęściej występowały w pakiecie z Dynamic ;)

Najlepiej niech rozkoduje sobie VIN i wszystko będzie jasne :)

BMW E60 530D SEDAN 2003r
Opublikowano

Panowie to właśnie wynika z tego spisu po rozkodowaniu , ale niech mi ktoś powie czy to są tylko jakieś wzmocnienia mechaniczne, typu sprężyny , amorki, tarcze itp, czy może jakiś system elektroniczny , który np. hydraulicznie obniża nadwozie ??,

Ale widzę , że chyba nie ma tu narazie gigantów mądrzejszych ode mnie :lol:

Opublikowano
U Mnie z tyłu jest tyle samo, tylko przód jest 38cm(z dwóch stron) zawieszenie wziąłem z 535d do mojej 520d, jest to możliwe że przez to jest więcej z przodu, bo 2l silnik jest lżejszy i nie dociąża tak ??
Opublikowano
mógłby ktoś zmierzyć ile ma od ziemi do początku nadkola ? w sportowym dostosowaniu podwozia.

u mnie jest 66,5 przód 67,5 tył to jest do góry nadkola

Ty napewno masz sportowe dostosowanie podwozia? Ja mam zwykłe+DD i u mnie z przodu jest 1cm wyżej czyli 67,5cm. A auto stoi jak wóz drabiniasty (patrz galeria).

Opublikowano
mógłby ktoś zmierzyć ile ma od ziemi do początku nadkola ? w sportowym dostosowaniu podwozia.

u mnie jest 66,5 przód 67,5 tył to jest do góry nadkola

Ty napewno masz sportowe dostosowanie podwozia? Ja mam zwykłe+DD i u mnie z przodu jest 1cm wyżej czyli 67,5cm. A auto stoi jak wóz drabiniasty (patrz galeria).

tak napewno mam.

http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=obraz4s.jpg&res=landing

• 5 miesięcy temu...