Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
_holek napisz coś może więcej jak Ci się śmiga F34? :) miałeś jakieś wcześniej bmw? może małe porównanie? :)
  • Odpowiedzi 751
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jakis miesiac temu zepsula mi sie kierunkowskaz w prawym lusterku i zostal wymieniony na gwarancji. Kilka dni temu z kolei przestal dzialac mi klakson:/ mial ktos tez takie problemy?
Opublikowano

Sprzedaj to auto w cholerę jak tak się sypie. :lol:

Poinformowali Cię dlaczego przestało działać? Może coś po prostu nie stykało a jak to ASO od razu wymiana. :wink:

Opublikowano

U mnie klakson tez przestał działać -Wymieniony (podobno) na gwarancji.

pozatym w końcowej fazie zamykania szyby kierowcy skrzypi uszczelka-muszę zgłosić.

Odpukać póki co dwie "awarie" i oby tak pozostało :mrgreen:

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano
Panowie jesli chodzi o funkcje start stop , to zasada jest prosta , za kazdym razem kiedy np odpalicie auto pod domem , nad przyciskiem start / stop trzeba wcisnac przycis auto i on sie podswietli i wtedy funkcja jest wylaczona mozna jezdzic w korkach , stawac na swiatlach i auto niebedzie gaslo , i tak jest w wielu nowych autach takie wymogi niestety . Mam nadzieje ze pomoglem niektorym :), a i wiadomo jak gdzies sie zatrzymacie np na zakupy pod sklepem , po zgaszeniu auto a po zakupach odpalicie auto znow trzeba nacisnac ten przycisk :)
Opublikowano
To jest masakra...w tak genialnym samochodzie coś takiego...

Przecież w korku to może człowieka [bAD] od tego.

Panowie jesli chodzi o funkcje start stop , to zasada jest prosta , za kazdym razem kiedy np odpalicie auto pod domem , nad przyciskiem start / stop trzeba wcisnac przycis auto i on sie podswietli i wtedy funkcja jest wylaczona mozna jezdzic w korkach , stawac na swiatlach i auto niebedzie gaslo , i tak jest w wielu nowych autach takie wymogi niestety . Mam nadzieje ze pomoglem niektorym , a i wiadomo jak gdzies sie zatrzymacie np na zakupy pod sklepem , po zgaszeniu auto a po zakupach odpalicie auto znow trzeba nacisnac ten przycisk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Równie dobrze możesz ludziom tłumaczyć do czego służy kierownica. :D Nie pisz oczywistych rzeczy, bo ludzie pomyślą, że traktujesz ich jak debili. ;)

A tak nawiasem mówiąc Auto Start Stop można ustawić tak żeby pamiętał ostatnią pozycję i wtedy nie trzeba tego non stop wyłączać.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Panowie : 2PE Aluminiowe felgi 18 cali

704 Zawieszenie sportowe

Da rade na tym po mieście jeździć czy będzie straszny beton? Ma ktoś 704?

Edytowane przez boleknh

Było:

e36 318i Cabrio

E61 525d

F30 318d Sportline

F36 420i M-Pakiet

Jest : G30 518d SportLine

Opublikowano
Zależy po jakim mieście jeździsz, Warszawkę zniesie Łódź już nie koniecznie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No teraz żeś dowalił. :) Że niby w Warszawie są lepsze drogi pod katem nawierzchni niż w Łodzi? Dobre, dobre.. :)
Opublikowano
Pytam ogólnie,bo znalazłem f30 w m pakiecie 318d w automacie i ma sportowe zawieszenie oraz 18 felgi z runflatami,niestety przejechać się nie mogę bo auto nie posiada ubezpieczenia,dlatego pytam czy ktoś ma u siebie sportowe zawieszenie .Jezdze po Krakowie,z miesiąca na miesiąc jest z dziurami coraz lepiej, ale za 15 lat będzie dopiero normalnie :wink:

Było:

e36 318i Cabrio

E61 525d

F30 318d Sportline

F36 420i M-Pakiet

Jest : G30 518d SportLine

Opublikowano
No teraz żeś dowalił. :) Że niby w Warszawie są lepsze drogi pod katem nawierzchni niż w Łodzi? Dobre, dobre.. :)

A nie jest tak? Lodz jest tragiczna a warszawa prawie cala nowa. Powtarzam: Warszawa, a nie okolice :wink:

BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jestem w Warszawie czasami i nie widzę różnicy. W Łodzi się bardzo dużo remontuje i główne drogi są nowe prawie. Pobocznych dużo jest kiepskich. W Warszawie jest podobnie, więc nie wiem skąd Twoja opinia, no ale każdy ma swoje zdanie jak widać, szczególnie o jedynej, cudownej, wspaniałej i najlepszej Warszawie. ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No przecież nie miałem wątpliwości. To takie typowo "warszawskie" co wtedy napisałeś. ;)
Opublikowano
Bo Warszawa rzadzi przeciez kazdy to wie. Nawet policjant w ost do mnie (na "panie wladzo") odrzekl "wladza tp jest w warszawie" ;)
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano
mmw napisał(a):

No teraz żeś dowalił. Że niby w Warszawie są lepsze drogi pod katem nawierzchni niż w Łodzi? Dobre, dobre..

A nie jest tak? Lodz jest tragiczna a warszawa prawie cala nowa. Powtarzam: Warszawa, a nie okolice

Fakt że przez Łódź przejeżdżałem ze 3 lata temu ale to była tragedia mimo że jechałem A6C6 na pneumacie, oczywiście ustawienia od razu zmieniłem na komfort.

Osobiście nie mam nic do Łodzi , dałem tylko przykład.

Jeżeli ktoś mieszka i jeździ po strasznych dziurach, torowiskach to sportowy zawias i 18 to może być męka

Opublikowano
No niestety, ale w Łodzi jest słabo z drogami. Owszem, jest wiele remontów i sytuacja się polepsza, ale w niektórych miejscach jest dramat, szczególna na skrzyżowaniach, przez które przechodzą stare tory tramwajowe plus słabe oznakowanie poziome na tychże skrzyżowaniach. Oczywiście można sobie z tym spokojnie poradzić, wystarczy zdjąć czasami nogę z gazu, a nie jechać jak przecinak :D
Opublikowano
2 lata temu jechalem przez Lodz i byla porazka... :duh: :duh: -tory tramwajowe na skrzyzowaniu chcialy urwac mi cala zwrotnice ... Warszawa przynajmniej ta po ktorej jezdzilem dosc sporo w zeszlym roku byla glanc . :cool2:
Opublikowano

Przejażdżałem ostatnio przez Łódź po dłuższej przerwie i miłe zaskoczenie. Dawniej 2-3 lata temu było raczej słabo, potrzebna była terenówka. Wczoraj przejechałem gładko i bez wertepów. W Wawie jest OK, szczególnie po ostatnich przebudowach torowisk i wymianie parkietu na głównych trasach w centrum.

A byłem w Łodzi F30tka co tym bardziej wpływa na odczucia z jakości nawierzchni jako że twardsza jest zdecydowanie bardziej od F10 ;)

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"