Skocz do zawartości

e87 japanrot cypisek SKRADZIONO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 462
  • Wyświetleń 100,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ładniutko :)
Opublikowano
  • Autor
W poniedziałek zadzwonię do Michała z mg i umówię się na zamianę tłumika końcowego na 2 rurę
Opublikowano
Bartek fura nie do Poznania :D , koniecznie zrób coś z tym wydechem bo nie ma agresora przy tym zderzaku :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Masz nowe auto :cool2:

Super wyszło

Opublikowano
  • Autor
Jutro umowie się na wydech w mg motorsport będzie tylko 1 tlumik.... Jeśli się podoba to się cieszę :-)
Opublikowano
Jutro umowie się na wydech w mg motorsport będzie tylko 1 tlumik.... Jeśli się podoba to się cieszę :-)

Mam w 1er tylko jeden tłumik przelotowy po środku i jest naprawdę huk :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
  • Autor
To mówisz Sławku że lepiej tylko końcówkę?? Nie wiem czy chce huk cały czas... Musiałbym usłyszeć na żywo...
Opublikowano
Bartek strona 4 mojej galerii e81 filmik z wyścigu z e30 z silnikiem 3,5 posłuchaj , na żywo jest trochę głośniej :D

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Ja jechałem Sławka wozem jest bardzo przyjemnie :cool2:

Tylko końcówka, Maciek wspominał coś ze nawet środkowy będzie usuwany

Opublikowano
  • Autor
Przemyślana sytuacja... I zmiana planów najpierw poszukiwania gt2056v i montaż.. Bo po zmianie downpipu końcówka może się przesunąć
Opublikowano
  • Autor
Padła klima.... Błędów nie ma.. jutro jadę sprawdzać ilość czynnika.. Wg inpa nie włącza się kompresor..
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ja zawsze miałem jak mi czynnika brakowało wiało raz ciepłym też zimnym,może jest jakiś zabezpieczenie że jak nie ma nic to się kompresor nie włączy
Opublikowano
  • Autor
zerwane sprzegło przeciążeniowe w kompresorze.... kompresor kreci sie dosc lekko .... spróbuje poszukac sprzegla wymienie czynnik dodam do niego troche oleju i zobaczymy jak to bedzie... jak sytuacja sie powtórzy wymiana kompresora.
Opublikowano
  • Autor
Bez rzezbienia wyjalem kompresor dzisiaj idzie do regeneracji.. Zastanawiam się czy przy okazji nie oddać alternatora do regeneracji.. Mimo że działa bdb... Ma już swój przebieg
Opublikowano
A reflektory już wypolerowałeś? :D Zawsze takie zamglone były :P
Opublikowano
  • Autor

nie bede polerował.... wymienie je na ledy jak mnie najdzie ;) musze dojrzec do tego ;) zamglone bo wiecznie brudny :) ale fakt sa juz od kamieni poobijane.. w koncu jest ponad 272kkm ;)

teraz szukam jakiegos e21 ;) mam nawet 1 na oku podjade obejrzec moze w tym tygodniu...

Opublikowano
  • Autor
Ogarniete kompresor był ok ale rozebrany wszystko sprawdzone wszystkie nowe uszczelnienia gładzie stan świetny... Nowe sprzęgło nabity gaz + ozonowanie i jest elegancko
Opublikowano
  • Autor
Nie nie teraz muszle trzeba zmienić na większą :) a przyszły tydzień jadę po e21 :-)