Skocz do zawartości

e87 japanrot cypisek SKRADZIONO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hmmm, X3. Pamiętam do dziś, moje pierwsze BMW ever :D ..... i zaś najgorsze wykonanie wnętrza ever :D .... i te czasy jak się tankowało do pełna po 300km bo 15L to minimum :cool2: ...... to były czasy :shock:

Powiedział właściciel peżota :D Myślałem że na zmywaku wiecej sie zarabia i można sobie BMW kupić normalne, a nie pół auta i do tego na F :P

• Odpowiedzi 462
  • Wyświetleń 100,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coś ty, na zmywaku teraz słabo płacą i trzeba BMW sprzedać (bieda, bieda i jeszcze raz bieda), chyba nawet wrócę do kraju bo dłonie już coraz bardziej szorstkie :(

Dobrze pamiętam jak podczas otwierania się nawigacji dzwięk był taki jakby nawigacja chciała się zaraz złamać/wyłamać :duh:

Szerokości, ale szybko żonie auto zabierzesz :lol:

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)

Opublikowano
  • Autor
Auto będzie ciągnąć skuter wodny i kochany mój motorek :) wiec nie ma opcji na zmianę na nudne e60...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

w mojej okolicy w 12tyś miasteczku co miesiąc jakieś auto znika i nic z tym zrobić nie mogą.

Znajomemu ukradli spod bloku E87. Dopiero co przywiózł z niemiec, więc bez rejestracji i bez ubezpieczenia...

( . )( . )
Opublikowano

Zrobić można samemu - GPS tracking.

Przy okazj, nowe BMW mają to już w standardzie (connected drive). Ciekawe czy taki typowy mirek złodziej wie, żeby to wyłaczyć w menu :D

Opublikowano
Zrobić można samemu - GPS tracking.

Przy okazj, nowe BMW mają to już w standardzie (connected drive). Ciekawe czy taki typowy mirek złodziej wie, żeby to wyłaczyć w menu :D

Sławek nie podpowiadaj złodziejom jak kraść bmw :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
Złodzieje zajmujący się kradzieżą jednej marki, na przykład BMW wiedza o nich więcej niż sam producent. Wiec dla nich niema auta którego nie ukradną i koniec. Widziałem kiedyś jak e60 otworzyli zdalnie nawet nie podchodząc do niej , a zrobili to przez system nawigacji
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

coś jedynki ostatnim czasem są strasznie chodliwe szczególnie E87 w Niemczech. Chodzi mu tutaj akurat o kupno a nie o kradzież. Sam miałem spory problem żeby kupić, bo co dzwoniłem to oferta była już nie aktualna lub auto właśnie zostało sprzedane. Na szczecie mnie koszmar kradzionego auta omija szerokim łukiem w rzeczywistości i spotyka mnie tylko taka sytuacja we śnie jako KOSZMAR:) Tu w Niemczech gdzie mieszkam na szczęście aut nie kradną. Od 6 lat spokojnie parkuje auta pod domem bez zamontowanego alarmu. Ale być może sytuacja się zmieni, bo do kraju napłynęło oficjalnie 1.1 MLN muzułmanów a nie oficjalnie 2.5 MLN?? Przestępczość rośnie, policji brakuje, wiec może i auta zaczną kraść.

Współczuje kradzieży auta, znam ten ból (mniej więcej), szczególnie, że sporo się zainwestowało w auto. Już nie raz mi radio ukradli z auta we Wrocławiu pod domem a co dopiero samo auto...

Opublikowano
  • Autor
heh jak ukradli ci radio to nie bardzo wiesz co to znaczy jak ukradna Ci auto przy ktorym wszystko robisz sam. ;) spoko juz to przebolałem...
Opublikowano
heh jak ukradli ci radio to nie bardzo wiesz co to znaczy jak ukradna Ci auto przy ktorym wszystko robisz sam. ;) spoko juz to przebolałem...

masz racje. Tego uczucia tak naprawdę doznaje tylko podczas koszmarów nocnych:) Ale jestem sobie to w stanie wyobrazić:) No nic, najważniejsze, ze odszykowanie dostałeś. Jakie plany na nowe auto? Czy już jakieś nowe masz, bo nie czytałem całego watka.

Opublikowano
  • Autor
w podpisie jest X3