Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moim problemem jest duszenie sie samochodu na benzynie jak i na gazie . na bezynie jak przysisne pedał do samej podłogi ciągnie elegancko przez chwilę ale ale zaraz znów się dusi . na wolnych obrotach śmierdzi benzyna z wydechu i to bardzo . na gazie jest prawie tak samo . pomocy obywatele :P
Opublikowano
że brak mocy to może masz nie szczelny dolot wg mnie to mogą wtryski lać też że czuć paliwo z wydechu lub też sądzę że coś z przepływomierzem lub sondą bo to one głównie odpowiadają za skład mieszanki tak sądzę ktoś może potwierdzi to co piszę lub krytykujcie jeśli tak nie jest takie jest moje zdanie

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano
zbyt bogata lub uboga mieszanka kolego obstawiam przepływomierz, czy silnik chodzi na wszystkich garach? To sprawdz w pierwszej kolejności
Opublikowano
Ja bym w pierwszej kolejności sprawdził świece, kable i kopułkę. Wymieniałem u siebie wszystko, bo kable były jakieś poklejone taśmą, kopułka pęknięta i poklejona klejem, iskra przeskakiwała, a świeca dla świętego przekonania wymieniłem, przy okazji bo to już nie duży wydatek.
Opublikowano
dokladnie jak kolega wyzej swiece kable kopulka palec te rzeczy moga byc przy czynna u mnie tak bylo choć troszke inaczej bo auto jeszcze szarpalo i jakbny nie palilo na 4 gary
BMW-Bo Można Wiecej
Opublikowano
W nocy zdejmij wszystkie plastiiki i odpal silnik wtedy zobaczysz czy kable i kopulka maja przebicie
  • 2 tygodnie później...