Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy w bmw e34 w kabinie pompa od wspomagania ma syczec bo mi tak syczy nie jest to glosne ani denerwujace ale slychac czy to tak ma byc ? nawet nie wie mczy to pompa ale dzwiek wydobywa sie z kierownicy:)
Opublikowano

Powiem ci szczerze ze niebardzo znam przyczyne syczenia z kierownicy. Tam po prostu nie ma co syczec. Pompa wspomagania znajduje sie pod maska w okolicy alternatora.

Opisz prosze dokladniej to syczenie i napisz skad ono pochodzi

Opublikowano
U mnie tez w krancowych polozeniach syczy. U ojca tez. A kiedys slyszalem ze w krancowych polozeniach, takich calkiem krancowych ma syczec. Ale szczerze mowiac sam nie wiem, moze jest cos zepsute ???
Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

W takich przypadkach jak skrajne polozenie kierownicy to na pewno syczy w pompie a nie jak wam sie wydaje spod kolumny kierowniczej i tak ma byc. Problem tkwi jezeli syczy tak caly czas lub podczas krecenia kierownica nie w skrajnych polozeniach - wowczas pompa do wymiany lub regeneracji.

Pozdro