Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupoty to Ty piszesz. Ja mam rok młodszą od Pawła i co za 13 tys. mam oddać? Auta od fanatyków różnią się od tych z "perfekcyjnych" z komisu. Ja jakbym miał sprzedać swoją (teraz) krzyczałbym 40tys. Wiem co mam. Ale auto nie jest na sprzedaż i ma dożywocie. Miałem ciężki okres, wystawiłem na sprzedaż, ale nie sprzedałem choć miałem chętnych i z pomocą przyjaciół wyszedłem z [bAD]. Zobaczymy za 20 lat ile trzeba będzie dać za takie auto. A jakbym dysponował wolną gotówką to bez mrugnięcia okiem bym wziął od Pawła auto, żeby Aga jeździła. Tyle ode mnie.

Wystawić można i za 100k, tylko kto to kupi ? A z fanatykami to róznie bywa. Juz spotkałem sie z takimi co to przez X lat nie piszą na forum o problemach z autem, tworzą pozytywną historię, a potem jebud, + % do ceny przy sprzedazy bo "igła panie, klubowa, tylko LM zalewany" :mad2:

Poza tym już widziałem jak chociażby klubowicze z forum Accorda kryli swojego "zioma", który komuś z forum sprzedał "zajechanego i walonego Type-R " jako igłe, mimo, że wiedzieli o tym :cool2: .

A co do e39 z tematu. Na allegro e39 525 z 96r. jest 16 czy 17 sztuk i każda ma klime, także bez klimy to rodzyn, która sprzeda się tylko po odpowiedniej cenie.

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ale auto od fanatyka i miłośnika marki różni się od innych aut i nikt mi nie wmówi, że tak nie jest. Tu na forum też się logowali na miesiąc i niby auto forumowe, ale po głupich zdjęciach było widać, że tak nie jest. Mi jak coś stuknie, puknie czy zatrzeszczy jest od razu robione i nie ma problemów i nie wiadomo ile tematów na forum, że to źle czy tamto. Może z 4-5 założyłem. Robi się auto na czas to jest wszystko ok, w przeciwnym razie sypie się wszystko po kolei i trudno później dojść do ładu ze wszystkim i koszta też nie małe choć można by było temu zapobiec, ale niektórzy uważają, a jeszcze pojeździ :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Luzik Krystian.

Nie widzisz, że gościu ma 3 posty i zaistniał w mojej galerii.

Dyskusja zbędna.

Auto nadal czeka na nabywcę :cool2:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Cena jak z Lidla po promocjach plus stan super. Teraz wiem, że za swoją z niesprawnym climatronikiem i szybą do wymiany zdeka przepłaciłem :) Jakbyś w tej cenie miesiąc wcześniej wystawił to byłaby moja na bank.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Uważam że cena nie jest zła.A jak weźmiemy pod uwagę kółka których przeważnie nikt nie dokłada jak sprzedaje to cena auta wychodzi śmieszna.

Jeszcze w czwartek założyłem gumowe wężyki przelewowe co idą od jednego wtrysku do drugiego.Bo jak przyjechałem z pracy i wstawiłem do garażu to poczułem smród ropy-były tak sparciałe, że rozłaziły mi się dosłownie w rękach.

Miał bym tylko takie jedno marzenie-żeby poszła w dobre ręce.

Pozdrawiam.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Szukam teraz auta i przeglądam alegro n-razy dziennie i przypadkiem wyhaczyłem Twoją z tym, że ja szukam M57 ale przez chwile miałem wątpliwości czy nie dać sobie spokoju i brać w takiej cenie takie auto :shock: Teraz wchodze znów na all i patrze a tu dopisek, że sprzedane :D Gratulacje i oby w dobre ręce poszła.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam wszystkich!!!

Ostatnie zdjęcie Bad Girl w tej galerii :cry2:

Poszła w bardzo dobre ręce i z tego naprawdę się cieszę.

Kupił mój kolega.

Będę przynajmniej ją widywał od czasu do czasu.

Życzę koledze żeby mu dobrze służyła tak jak i mi.Życzę szerokich, czarnych i tylko równych dróg :cool2:

Musiałem ją uwiecznić ten ostatni raz!!!

:arrow: W garażu (i w sercu) zagościła ......................pustka.

DSC_0716.jpg

:arrow: No i moment w którym odjechała :wink:

DSC_0715.jpg

:arrow: Dziękuję Wam wszystkim koledzy za opinie i wszelkie komentarze- zarówno te na TAK jak i na NIE.

Wiem po prostu wiem, że wrócę do marki BMW bo to moja miłość i pasja.

A na razie pozostało mi tylko się z Wami pożegnać.

W miarę możliwości dbajcie koledzy o swoje "Bubu" jak tylko możecie.

Pozdrawiam wszystkich.

Paweł.

PS.Popłakałem się :cry2:

5 lat 2 miesiące 28 dni-razem.

Podpis%2520BMW.jpg

THE END

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Głównie napędy,uniwersalność i gabaryt.

Potrzebne mi jest auto które za miesiąc czy dwa nie będzie się mordowało w śniegu.Przy okazji i ja nie będę się mordował i zastanawiał przez całą noc czy jak napada to wyjadę i tylko tyle.

No fakt, że jednak V8 też jest fajne :wink:

ec2Wze6.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Napisałem "THE END"

Ale "Bad Girl" jest mi na tyle bliska, że nie mogę być obojętny.

Dziś zagościła na swoim starym miejscu- z powrotem w moim garażu.

Na krótko ale.........................

:arrow: Wymiana kółek na zimowe.

Nie były zakładane już dawno, ale "Bubu" wraca na drogi zimą też i potrzeba jej tych kółek.

Więc tak pomyślałem........................dobrze Ci tu było :mrgreen:

DSC_0770.jpg

DSC_0771.jpg

DSC_0772.jpg

DSC_0773.jpg

PS.Mam całe 2 komplety gumek do niej na przechowanie i cieszę się, że nowy właściciel "Bad Girl" zagląda do mnie :D

Damian pozdro dla Ciebie :cool2:

Takiej osoby potrzebowało to autko i cieszę sie, że szanujesz to co zrobiłem dotychczas :D

PS.Nawet autko ma nadal mój podpis "CICHY" pod lampą z tyłu :D

ec2Wze6.jpg
  • 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Odświeżam troszkę :D

Dziś nastąpiła zmiana kółek na letnie. Lata z powrotem na 18-stkach :cool2: .

Cieszę się, że mogę nadal coś pomóc przy autku :wink:

:arrow: Obecny właściciel mordujący się przy zmianie kół :mrgreen: Pomogłem mu trochę bo........ :mrgreen:

DSC_1054.jpg

:arrow: Przy okazji umył sobie felunek :D

DSC_1056.jpg

DSC_1057.jpg

:arrow: Tak się prezenci :D Co prawda za wiele się nie zmieniła.

DSC_1058.jpg

:arrow: Śliczne zdjęcie. Pa pa "Bad Girl" http://emoty.blox.pl/resource/papa.gif

DSC_1059.jpg

:arrow: Było minęło. A ja wracam do Bad Boy-a :D

viewtopic.php?f=134&t=229693

No cóż nie oszukujmy się- jestem fanatykiem i chyba już marka BMW zostanie ze mną do końca...

życia.

Już ponad 3000 odsłon. Dziękuję baaaaaaaardzo :modlitwa:

ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chłopak jest na tyle zadowolony, że naklejka nie będzie zerwana.

"Nie będę zrywał, bo to taka pamiątka"

:D

Przez pół roku eksploatacji został wymieniony zamek w lewych tylnych drzwiach bo przycinał się centralny i jeżyk który już u mnie świrował o czym zresztą pisałem.

Potwierdza to regułę, że spod mojej ręki wychodzą dobre auta i nabywcy są zadowoleni nawet tyle czasu po zakupie :cool2:

PS. Pozdro Damian.

ec2Wze6.jpg
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cały czas ma się dobrze :D

BMW%2520525%2520TDS%252859%2529.jpg

I chciałem przy okazji przeprosić kwiatuszka i ........

gif7.gif

ec2Wze6.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I chciałem przy okazji przeprosić kwiatuszka i ........

Coś przeskrobał? :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A bo to przez głupoty.

To co nam chłopom wydaje się niby zabawne, to już płci pięknej nie koniecznie. A po przemyśleniu też dochodzimy do wniosku, że jednak powiedzieliśmy coś źle.

Taki już jest chłopski gatunek, że najpierw coś palniemy, a potem dopiero pomyślimy.

Ale grunt to umieć przyznać się do błędu :cool2:

ec2Wze6.jpg
  • 8 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czasami zajrzę do niej. Tak nawet...bym pojeździł :sad2:

DSC_0015.jpg

DSC_0016.jpg

Ale teraz mam inną :| .

ec2Wze6.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Raczej nie.

Za duże auto.

Chciałbym raczej coś starszego...E12 lub E30.

ec2Wze6.jpg
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Trochę odświeżę :wink:

Bez fot :(

Otóż nie dawno spsuł się panel nawiewu (pisałem w innym temacie) i został reanimowany do sprawności może nie 100%, ale działa.

Dzięki Shadow69 który nie wiem jakim cudem wyłapał na zdjęciach w aukcji radia na allegroszu taki sam panel...

Jest!!! :D

Na dniach wróci 100% funkcjonalność tego podzespołu.

No i...

Na dniach wróci część sprzętu audio która w niej była.

Cholera po co ja to wyjmowałem :mad2: no i niedługo poświęcę z jeden dzień na wkładaniu tego z powrotem.

Z nowości to jest akumulator bo stary oryginalny powiedział, że nie robi więcej.Auto całą zimę stało i podejrzewam, że dlatego powiedział papa.

PS.Ale właściciel auta ma przyjechać ze schłodzoną wdzięcznością :mrgreen:

PS2. Podobno ogromne zdziwienie sprzedawcy było, że ktoś chce taki panel. Mówił, że jak bardzo długo rozbiera auta na części i je sprzedaje to jeszcze nikt nie pytał o taki panel :mrgreen: Dopytywał się podobno kilkanaście razy czy na pewno o ten chodzi i istniała możliwość, że jednak nie uwierzy i przyśle niewłaściwy :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

No i super ze działa :cool2:

Ja się pytałem ludzi co kupę lat sprowadzają e39 i bardzo ciężki temat z takim panelem.

No to jak w Twojej ex 5 padł aku to pewnie dni mojego tez są policzone bo nic nie jest wieczne nawet przy dobrym użytkowaniu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Akumulator padł bo od listopada do końca marca auto nie jeździło.

Jeżeli kilka razy głęboko rozładujesz akumulator to nawet i nówka będzie do wyrzucenia i nic jej nie pomoże.

Coś mi się wydaje, że w swojej będę musiał zrobić to samo.Po 2 tygodniach już nie kręci-ot uroki auta które stoi,też się niszczy :?

ec2Wze6.jpg