Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tylko czemu ten podstarzały środek nie został w ogóle odświeżony :/ . Z zewnątrz lepiej było chyba przed LCI

No takie są liftingi... Nie mieli nawet czego w środku poprawiać (np. w e60 dodali drewno/alu na drzwiach, ale w X6 to akurat było ;))... Cała zmiana środka będzie w przyszłej generacji. Mi się osobiście środek w X6/X5 nie podoba.

http://i2.photobucket.com/albums/y27/tex05/worshipbmw.gif
Opublikowano
Środek może i jest ok , ale jest ubogi i stary. I blizej mu do E60 , niż do F10. Liczylem , ze moze cos z zegarami ? albo po zdjeciach chociaż nowy joystick. Coś z konsolą , a tu nic . A naprawdę jest dość stary , może i jest ok ale porównując do F01 bardzo biedny.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No i jest więcej informacji:

http://www.motofakty.pl/artykul/bmw_x6m_po_liftingu.html

http://moto.onet.pl/1656320,1,oficjalne-zdjecia-bmw-x6m-po-liftingu,artykul.html?node=16

http://autokult.pl/2012/01/26/poliftingowe-bmw-x6-i-x6m-na-rok-20122013-zaprezentowane

ale niestety ja się już nie załapię :( :cry: z moją M X6 wchodzę na produkcję marcową albo kwietniową (zamówiony 31.12 :wink: ) jak powiedział mój dealer:

Lifting obejmuje na razie tylko X6 (Nie M), od produkcji majowej 2012r. Nowa X6M będzie produkowana od 2013 roku, ale nie znam jeszcze szczegółów bo ich nie podają

Ale w sumie na szczęście zmiany są naprawdę kosmetyczne. Ten grill to wogóle nie widzę czym się różni a ledowe ringi - może będzie można je podmienić - w końcu to tylko "żarówki" :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zmiana modelu w serii X5/6 jest najczesciej w kwietniu, ja mam samochod wyprodukowany 1 kwietnia i to byl nowy model; zdarza sie, ze kilka ostatnich dni marca tluczony jest juz nowy model

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie dla kazdego, niektorym X6 sie nie podoba (wlaczajc mnie), wiec wole nie miec koszmarow :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Teraz to dopiero będziemy mieli nieprzespaną noc...

O gustach się nie dyskutuje, ale skoro zacząłeś ;) - Touring E39 - szczyt piękności... :modlitwa:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dobrze, ze choc w tym przypadku nasze gusta sa zgodne he he :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
nie dla kazdego, niektorym X6 sie nie podoba (wlaczajc mnie), wiec wole nie miec koszmarow :)

żeby tylko takie koszmarki mnie nawiedzały... :norty:

pozdr.,
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest już cennik 50d :) ktoś się będzie zastanawiał nad tą wersją ? wychodzi jakieś 50 tys drożej w porównaniu do 40d.

Czy to prawda, że bmw zaostrzyło politykę rabatową i dodatkowo nie dają rabatów flotowych na M wersje ?

Słyszałem, że teraz jest 2 % standardowo, demo 10 % , flota 8%

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja sie zastanawiam, szczegolnie ze sa w koncu dostepne wspaniale reflektory LED, w konfiguratorze wyszlo mi prawie 520 tys. :) Tylko nie podoba mi sie, ze nie ma nawet w opcji aktywnego ukladu kierowniczego..
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dzisiaj oglądałem X6 po faceliftingu i szczerze mówiąc szału nie ma.

Ringi są bez zmian ! Nie ma takich jasnych jak przy X5 FL. Podobno dopiero przy zamówieniu LED są zmienione.

Moim zdaniem zmiana położenia świateł przeciwmgielnych i blendy dookoła wygląda teraz gorzej - chyba bardziej teraz mają doświetlać zakręty bo są bardziej rozstawione na zewnątrz.

Lampy z tyłu dostosowane do ostatniego designu w innych modelach.

i tyle... czyli w sumie OK bo różnice są minimalne i jak ktoś się uprze to bez problemu zrobi restyling na wersje FL.

Opublikowano

Salon BMW mam po drugiej stronie miasta. Jutro oficjalnie X6 FL ma się pojawić w salonach więc może ktoś inny będzie miał bliżej.

W wersji bez LED nie zauważyłem różnicy do "starej" wersji.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Byłem i obejrzałem .... i jak to mówiono juz wcześniej... szału niema.

W środku dosłownie żadnej zmiany, tylne lampy... tylko dla wprawnego obserwatora, przód... cóż z LEDami jest zmiana, ale bez szału, a bez ledów nie widziałem bo stał w Bawarii w k-cach tylko granatowy z LEDem. Dla mnie to dobrze ze niema szału, bo przynajmniej niemam starego auta ;-)

"Jeśli masz wroga, idź nad rzekę, usiądź nad brzegiem, kontempluj i spokojnie czekaj, aż nurt przyniesie Ci jego zwłoki"
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Wygląda na to,że E71 doczekał się nareszcie białych ringów,jak to ma miejsce w F10 czy F25

Niestety ! Byłem, widziałem - zwykłe xenony mają takie same "ciemne" ringi, jak przed liftem. Białe ringi dostępne są tylko ze skrętnymi reflektorami diodowymi (+11 tyś zł.) :cry2: :cry2: :cry2: