Skocz do zawartości

numer nadwozia M-Technic II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam prośbę potrzebuje numer nadwozia E30 coupe M-technic II, szerokiej lampy dobrze by było gdyby to była 325, jesli ktos sie obawia o bezpieczenstwo potrzebuje ostatnie 6 cyfr potrzebnych do sprawdzenia w katalogu. Z góry dziekuję za pomoc. Pozdrawiam!

Opublikowano

A co chcesz sprawdzić.

Wersje w M techniku nie były brane pod uwagę w oznaczeniu numeru karoserii.

Wszystkie dodatki właśnie typu M-technik są w ETK oznaczane.

Napisz co potrzebujesz i podam Ci numery części - ostatnio zamawiałem prawie wszystkie mocowania na które wydałem 400zł (same tylko kołki i zaczepy)

Opublikowano

wkrece sie i zmienie temat.

chcialbym kupic kompletne ospojlerowanie m-technic II do szerokiej lampy (e30 coupe) ...gdzie i jak?? ktos zna jakis sklep etc? ewentualnie ma znajomego ktory sprzedaje to wszystko? jak dla mnie cena nie gra roli..

Opublikowano
wkrece sie i zmienie temat.

chcialbym kupic kompletne ospojlerowanie m-technic II do szerokiej lampy (e30 coupe) ...gdzie i jak?? ktos zna jakis sklep etc? ewentualnie ma znajomego ktory sprzedaje to wszystko? jak dla mnie cena nie gra roli..

jezeli cena nie gra roli, to podejżewam, że w kazdym ASO BMW zadowolą Cię z łatwością :twisted2:

loco

'08 530iA touring xdrive; '05 118iA; '04 F650GS Dakar

['05 325i touring; '91 325i touring; '90 318iA; '01 320td; '01 530iA touring; '00 525i; '97 523i; '95 525i touring; '90 318is; '85 320i]

Opublikowano
Robertbmw dzięki za informacje chciałem wlaśnie sprawdzic ile kosztowałby oryginalny M-technic. W sklepie gdzie oferuja częście BMW gość powiedział, że muszę mu dać numer modelu. Pozdrawiam i dziekuje za pomoc!
Opublikowano

Oryginalny M-technik to piękna rzecz, ale cena za niego Cię wyrwie z butów.

Radzę od razu szukać używki zdjętej w komplecie z auta, albo szukać auta z nim na niemcu.

Opublikowano
W sklepie gdzie oferuja częście BMW gość powiedział, że muszę mu dać numer modelu

to nieźle musi się znać ten sprzedawca, skoro nie wiedział tego o czym napisał Robert...

daj znać ile według tamtego wychodzi cały kpl ospoilerowania - jestem ciekaw co to za kosmiczną cenę woła za to BMW :shock:

Opublikowano
uzywany od 1000 pln w wzwyz - jak stan igielka to kompletny nawet 1500 pln.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
Mam znajomego co mial baware z MTechnikiem II i niestety mial dzwona :(. Uszkodzeniu ulegl tylko przedni zderzak reszta od MTechnika jest na sprzedaz :lol: Jak ktos jest zainteresowany to walic na PW albo na GG 2905288 acha jesli przez GG to pisac ze chodzi o M Technika 2 :) Pozdro

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'