Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może i kolega Klagosz się skusi :)

Prawdę mówiąc to jeszcze nie widziałem E93 z symetrycznym wydechem, że już o podwójnej dwururce nie wspominając :)

Oczywiście ja nikogo do niczego nie namawiam :D

Ja jeździłem 335i cabrio więc z symetrycznym wydechem. i o takim właśnie pisałem.

Sam się zastanawiam czy to nie wioska robić w aucie o mocy marnych ~200km taki wydech jak powinien być w ~300konnym ale beznadziejny wygląd seryjny wręcz kusi by taki zabieg przeprowadzić...

Nie róbmy OT ;)

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ja już raczej nie będę robił wydechu tym bardziej że zakupiłem dyfuzor z BMW Performance.

Może w przyszłym aucie to uczynie, ale wydaje mi się że w następnym będzie on juz seryjnie zamonowany :cool2:

Opublikowano

Nadal kusi mnie M3 albo 335d do modyfikacji :8)

Nie :) ale widziałem ją :cool2:

Ja chce znalęśc coś bardziej wyszukanego wyprodukowanego w mniejszej ilości jak e30 325 cabrio w wąskiej lampie albo 850 :wink:

Opublikowano
co do symetrycznego wydechu to swego czasu dosc dlugo stala na allegro 320d e92 z przerobionym wydechem od 335. W porownaniu ze standardowym wydeszkiem to nie ma porownania, a czy pasuje to do auta ponizej 200 koni to juz kwestia dyskusyjna, zawsze znajdzie się za i przeciw ;) pozdro
Opublikowano
co do symetrycznego wydechu to swego czasu dosc dlugo stala na allegro 320d e92 z przerobionym wydechem od 335. W porownaniu ze standardowym wydeszkiem to nie ma porownania, a czy pasuje to do auta ponizej 200 koni to juz kwestia dyskusyjna, zawsze znajdzie się za i przeciw ;) pozdro

Ja jestem zwolennikiem wszystkiego co oryginalne i jak wychodziło z fabryki a z drugiej strony niestety cholernym estetą który nie może znieśc dziadoskiego wydechu :? a na 335i/d niestety szybko mnie nie będzie stać. W przypadku Klagosza bym się nie zastanawiał ;D koniec offtop nt. wydechu.

Opublikowano
Ja chce znalęśc coś bardziej wyszukanego wyprodukowanego w mniejszej ilości jak e30 325 cabrio w wąskiej lampie albo 850 :wink:

Jak słyszę o 850-tce to przypominają się mnie lata młodości, kiedy to właśnie ten model był moim niespełnionym marzeniem, a całe ściany miałem w jego plakatach :)

Dla mnie taki Lexus IS 250, a to raptem tylko 208 KM, z tyłu wygląda apetycznie i z pewnością nie wsiowo :)

Opublikowano

Ja jestem zwolennikiem wszystkiego co oryginalne i jak wychodziło z fabryki a z drugiej strony niestety cholernym estetą który nie może znieśc dziadoskiego wydechu :? a na 335i/d niestety szybko mnie nie będzie stać. W przypadku Klagosza bym się nie zastanawiał ;D koniec offtop nt. wydechu.

sorki klagosz za ot:

NIE PASUJE wydech od 335i/d do innych modeli ze względu na konstrukcję płyty podłogowej

Pozdrawiam

Opublikowano
A co sie stalo z Vermilionami jesli mozna wiedziec? :roll:

Odjechały razem z E92 :mrgreen:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

HEHE dzięki :mrgreen:

... kurcze a ja ciebie nie zauważyłem, w którym miejscu i czym jechałeś :twisted:

Opublikowano

Parę na szybko i kiepsko jakościowych fotek robionych telefonem i w dodatku jeszcze brudne auto :twisted: - nacisk dwóch kolegów :wink:

Na żywo dużo lepiej wygląda zwłaszcza nocą i przy zmroku, w dzień jest gorzej pod względem widoczności swiatła w stosunku do oryginału żółtego.

Dodatkowo zamontowalem LEDy w drzwiach oświetlające progi, w bagazniku

i nad tablicą rejestracyjną z tym że ściemniłem je malując farbą do kloszy żeby nie zostawiały łuny za autem :)

http://img29.imageshack.us/img29/3875/img1168gq.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/7559/img1165k.jpg

http://img820.imageshack.us/img820/776/img1176rp.jpg

Opublikowano
No faktycznie troche kiepska jakość tych fotek, ja tez mam ledy w bagazniku, schowku i nad rejestracją a w drzwiach mam niebieskie :mrgreen: a nad ringami tez sie zastanawiam :)
Opublikowano

Postaram się dodać dzisiaj fotki za dnia jak świecą a jak nie to

więcej lepszych jakościowo fotek postaram się wrzucić przy okazji jakiejś sesji :wink:

Opublikowano
KoKoS, pogniewałeś się że nie odpisujesz na privy? :8)

E30 325i 1988, Lachsilber met, M Technik II,Recaro,BBS,BMWSoundSystem.

Seria 3 - 4ever :)

Opublikowano

Wygląda super. Chcę takie założyć do mojej E60 ale powiedz mi Klagosz - czy dobrze widzę, że wewnętrzne ringi świecą mocniej tak jak przy żarówkach zwykłych H8 i drugie pytanie - czy po przełączeniu na postojówki/ksenony - ringi się ściemniają jak to ma miejsce przy zwykłych żarówkach ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam!

Modyfikacje mojego E60:

Czarna podsufitka; sportowa kierownica; listwy wewn. alu z lekkim szlifem; nagłośnienie Logic7; sportowe pedały BMW; lusterka zewn. fotochrom el. składane; felgi BMW 246 (18"); przyciemnione szyby; ledowe podświetlenie tablicy rej.; wygłuszanie drzwi

Opublikowano
KoKoS, pogniewałeś się że nie odpisujesz na privy? :8)

Odpisałem :D Ale nie wiem czemu nie mam tego w wysłanych :duh: Obiecuję poprawę, ostatnio poprostu wir :roll: :8)

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato