Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jeśli za mało szukałem to przepraszam ale nie znalazłem takiego tematu. :(

W swojej e39 mam z tyłu pomiędzy siedzeniami pod wylotem nawiewu mały schowek. Z realoem i z innych tematów wiem, że w tym miejscu może być uchwyt na napoje.

Czy ktoś wie czy te dwa elementy są wymienne - tzn czy jak po prostu wyjmę schowek to będzie tam pasował ten element z uchwytami?

Opublikowano

będzie pasował

też kiedyś myślałem to kupić ale były tylko nowe i drogie a ponoć łatwo je połamać

Opublikowano
Ja kupiłem z już połamanym tylnym uchwytem. Przednim z resztą też. Są bardzo delikatne i nogą łatwo je uszkodzić. Kupiłem w zamian schowek w ASO za jakieś bodajże 45 zł i jestem zadowolony. Jest oryginalnie i bezpiecznie a z tyłu i tak nikt tam nic nie wsadza ;)

...Przyspieszenie to najlepszy sposób na spędzenie czasu między zakrętami 😜

-> E46-> E39-> G20

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koledzy mają rację jest to bardzo delikatne i jednym słowem guzik warte.Jeżeli nie jest to ci naprawdę potrzebne, to nie kupuj bo szkoda twoich pieniędzy.U siebie z tyłu też naprawiałem ze dwa razy,a teraz to w ogóle nie dotykam.
ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jest jeszcze jedna wada uchwytów z przodu.Ich lokalizacja jest zła ze względu na to,że jest tam umiejscowiony panel klimy.Po wstawieniu tam np. kubka z gorącą kawą klima odczytuje bardzo wysoką temperaturę wnętrza i po kilku kilometrach jazdy klima da tak popalić,że wysiada się zmarznięty prawie jak Eskimos :mrgreen: .

Bardzo słabo również trzymają kubki (zależy od ich budowy) już nieraz mi się przewrócił podczas skręcania.Musze przyznać,że moje teraz wszystkie są sprawne,ale to pewnie dlatego że nie używam ich.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Dzięki koledzy za wszystkie opinie. Z tego co piszecie to faktycznie lepiec w to nie inwestować - tymbardziej że to wcale nie jest takie tanie.

Odpuszczę więc to sobie.

pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki koledzy za wszystkie opinie. Z tego co piszecie to faktycznie lepiec w to nie inwestować - tymbardziej że to wcale nie jest takie tanie.

Odpuszczę więc to sobie.

pozdrawiam

Opublikowano
Drogo jest to fakt, ale jeśli to byłoby dobre to bym się skusił - zapłacił raz i spokój. Ale z tego co czytam to nie dość że drogie to jeszcze mało funkcjonalne i niezbyt wytrzymałe.
Opublikowano
Faktycznie na allegro i przód i tył kosztują po 200zł. Znalazłem na ebay'u ze stanów po 100zl za sztukę i 30zl za przesyłkę do Polski od tego samego sprzedawcy. Oczywiście nowe części. W sumie to o połowe taniej niż w Polsce i dożywotnia gwarancja bodajże.