Skocz do zawartości

Czy maska od kombi pasuje do sedana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Kilka dni temu koleś cofając TIRem uszkodził mi błotnik i maske :mad2: i jeszcze zwiał. Znalazłem tanią maske na allegro z tym, że do kombi.

Czy bedzie pasować do sedana?

I jak to jest z tym wąskim i szerokim grilem w E-34, bo szukając maski zetknąłem się z takimi określeniami ale różnic w zasadzie nie dostrzegłem.

Nie chciałbym kupić maski, która nie bedzie pasowała

Moje auto E-34 520 M50 90r

Opublikowano
Powinna pasować ale niech jeszcze sie wypowie ktoś kto jest pewny.Różnica w szerokości grila ma znaczenie w wymiarach przetłoczenia na masce.Jak masz szeroki gril to maska z szerszymi wytłoczeniami.
Opublikowano
bedzie pasowac , w koncu to maska a nie klapa bagaznika :) , ciesz sie ze to byl "tylko" TIR a nie jakis monster truck :lol:
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
Właśnie starsze roczniki miały wąski.Od 94r szły z szerszym.Nie znam dokładnych wymiarów ale jeśli masz między lampą a grilem nie wielką pdległość to masz szeroki jak ok 10-15 cm to wąski
  • 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Prednie drzwi pasują tak do sedana jak i do kombi,ale tylne nie pasują od jednego do drugiego. :)

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.