Skocz do zawartości

Youngtimery z ogłoszeń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolor:niebiesko rdzawy

pociagniecie linii: unikatowe, auto gubi linnie bo bezbarwny się luszczy i błotniki gniją przy części z drzwiami

ich grubosć : od kiedy pojawiły się pęcherze od szpachli to fakt, zgrubły ...

no i masz babo placek, to mam niepowtarzalne E28 :norty:

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co sądzicie o tej piątce?

http://moto.allegro.pl/item149346026_bmw_m_535_218ps_86r_7_s_do_100km_h_pakiet_m5_e28.html

Stan zewnętrzny i wewnętrzny nieciekawy.Da sie zrobic środek i pomalowac zawsze.Tylko jak wygląda silnik wewnątrz z takim przebiegiem?

Warto inwestowac 5tys. zł za takie auto + koszty doprowadzenia do stanu bardzo dobrego?Czy za 15 zł idzie zrobic auto na "lalunię" :).Pozdrawiam

Opublikowano
Samochód niema gazu, tyle lat u jednego właściciela ale widac że niestety nie jest ono zadbane straszny syf w środku na drzwiach widac że wychdzi rdza więc można się spodziewac że większośc napraw była wykonywana przy pomocy drutu i taśmy klejącej... Ale z ceny napewno zejdzie bo nikt mu więcej niż 3 tyś za nią nie da ! Jak coś mogę ją któregoś dnia obejrzec...
Opublikowano
Co sądzicie o tej piątce?

http://moto.allegro.pl/item149346026_bmw_m_535_218ps_86r_7_s_do_100km_h_pakiet_m5_e28.html

Stan zewnętrzny i wewnętrzny nieciekawy.Da sie zrobic środek i pomalowac zawsze.Tylko jak wygląda silnik wewnątrz z takim przebiegiem?

Warto inwestowac 5tys. zł za takie auto + koszty doprowadzenia do stanu bardzo dobrego?Czy za 15 zł idzie zrobic auto na "lalunię" :).Pozdrawiam

mnie osobiście rozwalają i zniechęcają opisy typu "... 218ps , 7s do 100..." , ktoś kto szuka takiego modelu doskonale zna parametry a tego typu opisy świadczą jedynie o tym ze właściciel "w pełni" korzystał z tych osiągów . Obym się mylił .

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
Ale jak to możliwe żeby silnik R6 miał 16 zaworów? :D 12 albo 24 albo inne wielkokrotności liczby 12 :8) Wnioskuję, że spojrzałeś na moc silnika 122KM i stąd podejrzenie o nietypowość, bo ja też wzmianki żadnej nie widzę...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy w ten sposob nie zrobie off-topa ale nie wiem gdzie to umiescic wiec wrazie czego prosze o wyrozumialosc.

Mianowiciemam do sprzedania 3 urzadzonka zwane check control z czego:

1) Wersja z opisem kontrolek po angielsku robiona do wersji z czujnikami zapiecia pasow.

2) Wersja z opisem kontrolek po angielsku robiona do wersji bez czujnika zapiecia pasow.

3) Wersja z opisem kontrolek po niemiecku robiona do wersji bez czujnika zapiecia pasow.

Wrazie jakiego zainteresowania prosze o kontakt na priva z propozycjami cenowymi.

----------------------------------------------------

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

3 rodzaje sportowych kierownic

-----------------------------------------------------

• Członkowie klubu
  • 2 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

W papierach - wbity silnik 1,8 litra....rozwiercony do 3.2 litra...

bez komentarza :idea:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano

Ja zawsze myslalem ze Barany to od ukladu wydechowego sa a tutaj prosze układ dolotwy :)

Nie wiedziałem tez ze felgi byly mpower letnie i mpower zimowe - wydaje mi sie ze chyba chodzi ze stalowki normalne to sa mpower zimowe.

No i jak na m5 silnik 3.2 troszke mały ale co tam ;)

OGOLNIE GOSC JEST IDIOTA NIE MA POJECIA CO SPRZEDAJE KTOS MU GLUPOT NAGADAL O MPOWERACH i teraz mysli ze ma jakiegos frykasa bo ma kubelki - ospojlerowanie nie jest od m5 - tylko przedni spojler wygalda jakby od m5 byl - reszta jakies podrobki - tego auta za 4000zl bym nie wzial :)

Opublikowano

Auto wbrew pozora nie wyglada najgorzej.... wyslalem to goscia maila z prosba o wiecej zdjec...kilka dni temu. Cisza.

Mysle ze to wielka sciema. a czy m5 mialo takie ospojlerowanie jak m535??? cos mi nie pasuje...