Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja u siebie zakładałem firmy Meyle jakieś 10tys km temu i na razie żadnych uchybień. A co do firmy Ruville nie mogę się niestety wypowiedzieć ale jest to jedna z droższych firm więc i raczej nienajgorsza :wink: Tutaj masz link http://www.czescidobmw.pl/Drazki_kierownicze,k,6957.php , są tu same lepsze firmy, porównaj sobie ceny to i jakość ocenisz :wink:
"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano

Co do firmy Ruville to wiem np, że robi jedne z najlepszych przegubów - wcześniej miałem auto z napędem na przód i wymieniałem przeguby (polecono mi tylko tą i żadną inną firmę). Jeśli przeguby robią dobrej klasy to podejrzewam, że ich pozostałe wyroby także są dobrej jakości.

Pzdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kup sobie LEMFÖRDERA i będziesz wiedział, że na 100% masz najtrwalszy produkt.
Opublikowano
witam mnie też czeka wymiana wahaczy i regeneracja przekłądni wiec pewnie i drązków. Na pewno lemeorder jest najlepszy kiedyś kupowałem tylne wahacze w sklepie i były identyczne jak orginalne z serwisy tyle ze w sklepie był zeszlifowany znaczek BMW wiec leoforder robi pod fabryke.Podobno nienajgorsze (przynajmniej zapewniał mnie sprzedawca w sklepie) są też z firmy TRW a tańsze ale nie mam opini na ten temat i tu prośba jeśli by ktoś mógł powiedziec coś na temat produktów TRW bede wdzieczny.
Opublikowano
wiem ze lemforder napisałem nie tak jak należy i powinno być LEMFÖRDER ale mysle ze wszyscy bedą wiedzieć o co chodzi. Za pomyłke przepraszam
Opublikowano
Kup sobie LEMFÖRDERA i będziesz wiedział, że na 100% masz najtrwalszy produkt.

szczególnie że nie są już takie drogie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
mam drążki i wahacze TRW 25 tys. i cisza..... :cool2:
330d,yzfr6,yz250, INPA-Darmo sprawdzę/pomogę
Opublikowano

na TRW ale lacznikac stabilizatorow zrobilem z 8tys km i sie tluka strasznie... :(

nie dosc ze zaplacilem za nie jak za LEMFORDERA...no ale coz nie orientowalem sie jeszcze co jest najlepsze tylko wzialem co bylo w sklepie ;)

mam pytanie jak ma sie wymiana drazkow kierowniczych z koncowkami do maglownicy, ruszam kierownica i czuje stukanie i luzy...czyli maglownica chyba do regeneracji...a koszt nie maly, ale jak zrobie zawieche z drazkami, to czy to nowe czesci moga dostac po dupie ze wzgledu na maglownice ??

Opublikowano

ruszam kierownica i czuje stukanie i luzy...czyli maglownica chyba do regeneracji...a koszt nie maly, ale jak zrobie zawieche z drazkami, to czy to nowe czesci moga dostac po dupie ze wzgledu na maglownice ??

CZujesz luzy i słyszysz stukanie przy ruszaniu kierownicą i chcesz od razu maglownice robić?????

330d,yzfr6,yz250, INPA-Darmo sprawdzę/pomogę
Opublikowano
jak bede wymienial przednie zawieszenie tj: wahacze dolne, gorne, laczniki i drazki kierownicze...a potwierdzi mi mechanik ze maglownica bedzie do wymiany to chcialbym zrobic wszystko za jednym zamachem, zapomniec, spac spokojnie i jezdzic :) :) :) chociaz to co sie dzieje z drogami dziury itp itd ciezko nazwac jazda po ulicy :mad2: