Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chcę kupić spojler do mojego BMW, ale oczywiście musi on iść do lakierowania. Mam teraz pytanie, czy spojler nie będzie się wyróżniał połyskiem itp od reszty samochodu? Czy lakiernik da sobie z tym radę, żeby nie było tego widać.
Opublikowano
a skąd ma ktos wiedzieć w jakim stanie masz lakier?????i jaki masz kolor(bo to wbrew pozorom jest ważne). :mad2:
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
jak dobry lakiernik to sobie napewno poradzi,chyba że masz bardzo zblaknięty lakier lub zrusowany to róznica może być widoczna :mad2:
tato! tato! dlaczego ci ludzie klekają? bo to bawarka jedzie synku..
Opublikowano
ojtam jaki kolor...dobry lakiernik poradzi sobie z takim wyzwaniem bez problemu, proponowałbym od razu zamówić polerkę całego auta...koszt ok 200/300zł ale efekt warty tych pieniędzy.
freude am fahren / fuck downsizing
Opublikowano
Jeśli ktoś będzie dobierał kolor do twojego auta, to zrobi to na podstawie nazwy i numeru twojego lakieru.Potem (mając już kod lakieru) weźmie takie paski z odcieniami danego koloru i dobierze taki jaki jest na twoim samochodzie.Potem już tylko nr. wklepie do kompa i komputer pokaże mu ile gram jakiego pigmentu musi dodać aby wyszedł dokładnie taki odcień jaki jest potrzebny.Jeśli zrobi to fachowiec,dobry lakiernik pomaluje to nie będzie różnicy.Ale fakt, jeśli do tego zamówisz polerkę całego auta, będzie idealnie.pozdrawiam.
Opublikowano

Różnicy w odcieniu nie będzie (jeśli normalny człowiek Ci to dobiera), jeśli nie masz zmasakrowanego lakieru na innych elementach to też nie powinno być wyraźnie widać różnicy w połysku.

P.S. nie wieśniacz wozu!

Opublikowano
ojtam jaki kolor...dobry lakiernik poradzi sobie z takim wyzwaniem bez problemu, proponowałbym od razu zamówić polerkę całego auta...koszt ok 200/300zł ale efekt warty tych pieniędzy.

ze srebrnym i jego pochodnymi mało kto sobie radzi

A little piece of heaven in my hands
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.