Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam od 12 lat orygianał aku 20 tydzień 98 roku po tygodniu stania odpalił i zgasł także ta zima to już chyba jego ostatnia.
Opublikowano
Ja mam od 12 lat orygianał aku 20 tydzień 98 roku po tygodniu stania odpalił i zgasł także ta zima to już chyba jego ostatnia.

ale kolego masz ropniaka czy benzynę i ile elektroniki masz na pokładzie ?

ori z 320d po FL ma wymiary:

31x17x19

http://img228.imageshack.us/img228/8362/83242222.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
varta i bosch są niższe o 20mm od ORI - podkładasz deseczkę pod docisk i będzie git.

u mnie varta weszła elegancko bez żadnych deseczek...jak orginał...pozdro

Opublikowano
Just for the record - moje problemy z zapalaniem były spowodowane padniętymi świeczkami - teraz gdy wymieniłem na nowe silnik zapala bardzo szybko i żwawo. Żadnego falowania i długiego kręcenia, tak że polecam przed zmianą aku obczaić też świece :norty:
Opublikowano
varta i bosch są niższe o 20mm od ORI - podkładasz deseczkę pod docisk i będzie git.

u mnie varta weszła elegancko bez żadnych deseczek...jak orginał...pozdro

Naprawdę docisk sięga? Mam ten aku, ale go jeszcze nie włożyłem (bo stary jeszcze ciągnie) - więc jeśli obędzie się bez podkładki to będzie :cool2:

Opublikowano
Ja mam bannera 80ah/750 i bez problemu daje rade. Jedno grzanie swiec i przy -17 pali bez problemu. Raz przy -5 nie poczekalem az swieczki sie zagrzeja i tez bez problemu odpalila betka;)