Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie doznałem dziś szoku :jawdrop: .Jadę sobie spokojnie ulicami Dąbrowy Górniczej ,mając na uwadze radary i lotne Vectry(bordową i czarną ) ,oraz Nissana ,atu nagle przelatuje obok mnie jakiś pajac w VW golfie a za nim BMW E-34 wiśniowe ,w pierwszej chwili przemkneła mi myśl że to jakieś łebki szaleją :roll2: Jadę dale a tu już stoją oba autka na boku drogi i koleś z VW tłumaczy się panom policjantom :duh: Tak że lekko mnie szkło :worried: Nasi Policjanci jeżdzą z videoradarem BMW

Tyle co zapamiętałem to wisnia metalik nr SD 27 ....

Tak że teraz trzeba patrzeć co za BMW za nami jedzie :mad2:

Gol.u czy ty coś wiesz w tym temacie?

Opublikowano
to sie zdziwisz w warszawie potrafia z CBŚ jezdzic E39 w pakiecie M
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano

w warszawie to jezdza peugotami (jakos tak sie pisze chyba) 406 i Lancerami evo VII

a co do tej BMW wisniowej to pierwsze slysze, ale dobrze wiedziec, :) a tak po za tym to chlopakow bedzie mozna zaprosic na zlot :) bedzie sie mialo wtedy wtyki :D:D:D

Opublikowano
w szczecinie mieli jakies 5lat temu na testy z niemiec 911 2 szt a teraz maja vectre 2l i maja mondeo dostali teraz 4 nowe ale tam pod macha jest V6 i wszystkie sa zielone

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
karoooon :mad2:

Hawk -wróciłeś???? to dawaj relacje jak było na Pucharze Puga!!!

Moze temat nie odpowiedni, ale nie ma co pisac. Przejazd probny przejechalem cacy, ale tor byl dosc trudny do zapamietania i przy 2 przejezdzie ominalem 1 bramke :( Bylem wkurzony na siebie ze probny przejechalem dobrze, a na czas juz zawalilem :/

Opublikowano

Wracając do radiowozu to to BMW pewnie bede widział kilka razy w akcji. W Dąbrowie spędzam większość czasu a np. Nissana widziałem dosyć często. Jak bede miał przy sobe aparat to moze nawet zdjęcie cykne :)

Trzeba będzie uwazać w DG :D:D

P.S. Moze zakupili BMW po tym jak zobaczyli nas pod Nemo :norty:

Aha no wielkie dzieki za ostrzezenie :cool2:

Opublikowano
w warszawie to jezdza peugotami (jakos tak sie pisze chyba) 406 i Lancerami evo VII

Jestes pewien, ze to nie 'urban legend' rodem z 'Taxi' ;) ?

Jakos do tej pory nie widzialem w W-wce zadnego Puga 406, ani tym bardziej Evo z policjantami w srodku.

Owszem, jest pare Pugow 307-mek, ale raczej to oznakowane radiowozy.

Z nieoznakowanych pojazdow drogowki ciagle kroluja Mondeo 2.5 V6.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i