Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy ma ktoś może rozpiskę bezpieczników, które i gdzie są bo słyszałem że w e39 są umieszczone w paru miejscach.
Opublikowano
Dzięki to już zawsze coś, chodziło mi tez o to gdzie są umieszczone bo pare znalazłem w tylnym blotniku, ale juz wyczytałem że są też w schowku :)
Opublikowano

bezpieczniki i przekaziki sa w 3 miejscach

1pod maską pod filtrem powietrza od strony pasazera

2w schowku (i tam jest ukryta rozpiska)

3 w bagazniku po prawej stronie (od wlewu )

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999784431_3.gif

Mechanik BMW w Dąbrowie Górniczej

Diagnostyka inpa pasoft carsoft

http://www.autocentrum.pl/awc/godzill1/bmw-seria-5-1997/

Opublikowano
dla kazdego bezpiecznika jest rozpiska - w schowku jest taka kartka (powinien nad bezpiecznikami wystawac taki jakby plastikowy dziubek z nikad - to uchwycik rozpiski bezpiecznikow), w bagazniku z kolei rozpiska jest wklejona na te obudowe co zakrywa bezpieczniki. Gdyby byly jakies problemy, to podaj nr bezpiecznika ktory cie interesuje, to wpisze do czego on jest.

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam.Mam prosbe o opisanie bezpiecznika nr 47 w bagazniku,co on właściwie zabezpiecza?Mam go przepalony.Każda próba założenia nowego kończy sie przepaleniem.Opis na pokrywie to Standheizung-grzejnik.Co to oznacza i co jest zabezpieczone konkretnie tym bezpiecznikiem?Z góry dziękuje.Pzdr. :D
Opublikowano

e tam ...

wczoraj dałem to i dziś dam ...

http://i51.tinypic.com/1fhbf9.jpg

wystarczy tak jak wymawiasz wpisać w google "rozpiska bezpieczników e39" i masz ją we wszystkich językach :D

Opublikowano
Mam prosbe o opisanie bezpiecznika nr 47 w bagazniku,co on właściwie zabezpiecza?Opis na pokrywie to Standheizung-grzejnik.Co to oznacza i co jest zabezpieczone konkretnie tym bezpiecznikiem?

Ogrzewanie postojowe.Webasto jesli wolisz.

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano
Dzieki za szybką odpowiedz.A moze wiesz co w tym webasto jest zabezpieczone tym bezpiuecznikiem,bo u mnie mam przepalony ten bezpiecznik i jak wymieniam na nowy to sie przepala (20 A)gdy samochód jest wylaczony.Pzdr. :D
  • 1 rok później...
Opublikowano

Hej Motylek,

I rozwiązałeś problem z przepalającym się bezpiecznikiem nr 47 od webasta?

U mnie jest podobna sytuacja, pali przy zakładaniu bezpiecznika.

Pozdr.

Coobin