Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ano pewnie sprzedaje, bo te 125 koni mu nie starcza. Chłopaki na światła podjeżdżają gorszymi furami i lepiej startują niż to auto :)

E30, E36, E60, E87, F48

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziwna ta jedynka , jest napisane ze pakiet kosztował ponad 40 tys zł . A nie ma foteli , dokładka tylnego zderzaka niczym nie różni się od tej m-pakiet ( a to jest samochód performance ) gdzie dokładka powinna być w carbonie .

Środek również niczym szczególnym nie wyróżnia się od "cywilnej" wersji .

Opublikowano

Brawo , są uczciwi jeszcze na tym świecie :) .

Chyba że to taki chwyt marketingowy :) a w prwadziwej rzeczywistości ma 300 tys :)

Wolał tak napisać bo i tak by to wyszło , każde ASO BMW jest wstanie to sprawdzić , wystarczy że ktoś przejedzie się przed zakupem i już wszystko jasne.

Opublikowano

Ta ostatnia co stoi w komisie , to już wisi sporo na allegro. Po drugie sprzedaje to komis i ja odrazu odpuścił bym taki samochód

Ale egzemplarz 1 i 2 to wydaje mi się ciekawym rozwiązaniem :) nie widać aby coś było nie tak .

To już raczej decyzja która należy do ciebie , czy kierujesz się ku 3 dr czy 5 dr .

A po drugie róznica cenowa pomiędzy linkiem pierwszym a drugim to prawie 20 tys zł

tutaj jeszcze masz 130i

http://allegro.pl/bmw-130i-shadow-line-z-polskiego-salonu-i1476241838.html

jest jeszcze srebrna ale przebieg już wyższy

http://allegro.pl/bmw-130i-m-pakiet-i1486402103.html

Opublikowano

Cena tego drugiego jest netto, dodając 23% wychodzi niecałe 70k.

Na zdjęciach dużo nie widać. Trzeba przejechać się osobiście z mechanikiem z komputerem + sprawdzenie

w aso bmw no i najpierw przejażdżka z wyczuciem zegarmistrza i wtedy podejmować decyzję.

Liczę, że będę mógł dołączyć do zacnego grona posiadaczy 1 :)

Gdyby ktoś znał któryś z tych samochodów na żywo, tzn. parkuje na mojej ulicy itp. to prosiłbym

o jakieś info.

Wersja shadow i ten srebrny jakoś mi nie podchodzą wizualnie - za duże spojlery w srebrnym, a niebieski

jakby był po przygodach.. choć nie wykluczam zbadania ich w drugiej kolejności.

Opublikowano

embog

ten trzeci, który wkleiłeś też jest po przejściach - rozbebeszony fotel pasażera i brak naklejek na prawywm wewnętrznym słupku co raczej świadczy o tym że miał romans z lakiernikiem

Opublikowano
embog

ten trzeci, który wkleiłeś też jest po przejściach - rozbebeszony fotel pasażera i brak naklejek na prawywm wewnętrznym słupku co raczej świadczy o tym że miał romans z lakiernikiem

racja, niezłe oko :)

Opublikowano
embog

racja, niezłe oko :)

Ale przecież nie jest napisane Popularne Słowo "BEZWYPADKOWY" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
już się doczekac nie mogę jak wystawię swojego ,a wy będziecie oceniać :D

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano
Ja zanim zdecydowałem się kupić nowe auto też szukałem dosyć długo E81 130i i kupić auto z udokumentowaną, sensowną przeszłością w dobrym stanie to jakaś abstrakcja niestety. Z linków które kolega podał odnośnie 130i to ta z pierwszego była wystawiana już przed wakacjami, z drugiego linku zresztą też. Nie są to zbyt popularne auta ale jednak mimo okazyjnych cen w porównaniu do DE wiszą już dość długo.
Opublikowano

z tą białą 123 coś nie halo,

w opisie pisze że ma czujnik deszczu, który chyba zawsze występuje w parze z automatycznymi światlami (jeżeli się mylę to mnie poprawcie), natomiast na przełączniku świateł brak opcji świateł automatycznych - wygląda więc na to że przełącznik po przkładce i źle dobrany.

poza tym wystawianie auta do sprzedaży z fotką na której wisi na drucie oświetlenie tablicy rejestracyjnej nienajlepiej świadczy o sprzedawcy :duh:

Opublikowano
Wszystko zależy ile kolega chce przeznaczyć na zakup swojej 1er. Ja jak bym szukał używanej to tylko przez premium selection. I w przypadku 123d możesz śmiało szukać także w de bo nie zedrą z Ciebie 20% a chyba tylko 3%. Polecam Ci skontaktować się z jakimś dużym salonem BMW z sieci Niederlassung ( coś takiego jak u nas np Bawaria Motors tyle że na większą skalę ) zawsze mają kilka ciekawych aut z PS w ofercie.