Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

troche tanio..

we wrześniu, będąc z Welt zmuszony byłem do zakupu 1l, bo w "1" brakowało oleju. Zapłaciłem 8 Euro, czyli jakieś 32 PLN, biorąc pod uwagę, że droższego miejsca już raczej znaleźć nie można to ta cena wcale nie jest wysoka.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja osobiście uważam że bardzo ładny kolor pasujący do bryły E81 czy E87, i wnętrze bardzo fajnie skomponowane z kolorem zewnętrznym. Listwy i fotele w bardzo ciekawej konfiguracji materiału/kolorystyki. Jedyne czego bym nie przełknął to nawigacja. Bardzo nie podoba mi się w jedynkach i trójkach jak z deski wystaje ekran. :wink:
Opublikowano

blahahaha i w ten przebieg mam uwierzyc?? nie cale 25tys przez 3 lata.... 50tys to minimum. No chyba ze to jakiś nadzwyczajny przypadek bo takie w polsce sie zdarzaja(np moja kochana mamusia 6-8tys na rok ale ma benzynke) - kupic disla placac kilkanascie tys wiecej po czym jezdzic 10tys km rocznie - roznica poczatkowej ceny oraz "tanszej" jazdy szybko sie nie zwroci ale coz takie jest nasze myślenie :D

A tak poza tym faktycznie bardzo ladna jedyneczka. :)

PS Hipo moglbys do swojego opisu wrzucic fotki z tym uchwytem zamatowanym i wyciagnietym bo tez by mi sie przydal bo ergonomia naszych autek nie jest idealna i jak ma sie podlokietnik to nic sie tam nie da wlozyc chyba ze Redbull-a. To moze tez sobie zakupie jak po wyciagnieciu nie zuca sie to w oczy. :)