Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie ,Panowie ,czy ktoś ma jakieś fotki z wnętrza jedyneczek ?

Przymierzam się powoli do zmiany półskórek na coś ciekawszego ,mianowicie zastanawiam się nad oddaniem autka do tapicera .

Chciałbym zobaczyć jakie są wnętrza ,tak by coś dopasować do swojej buni . Zastanawiam się nad beżem ,lecz nie wiem jak to może wyglądać w brązowym aucie ...

czerwona skórka ? hmm ..

Może jakieś sugestie ?

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano

które to są dodatki performance ?

pytam ,bo poważnie nie wiem :)

Tomek

Opublikowano

Nakładki na pedały, podstopnica, gałka zmiany biegów wraz z mieszkiem oraz uchwyt hamulca ręcznego.

Opublikowano

Podłączę się jeśli można, założyłem temat w innym dziale, ale bez odzewu. W nim linki do aukcji, oraz stronka firmy tapicerskiej niby specjalizującej się w BMW.

viewtopic.php?f=40&t=133104

chyba że nie ma innej opcji jak ori.

pozdr.

Opublikowano

Nakładki na pedały, podstopnica, gałka zmiany biegów wraz z mieszkiem oraz uchwyt hamulca ręcznego.

Kierownica!!!!!!! Toż to najbardziej widoczny i najlepszy dodatek BMW Performance :D

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Podłączę się jeśli można, założyłem temat w innym dziale, ale bez odzewu. W nim linki do aukcji, oraz stronka firmy tapicerskiej niby specjalizującej się w BMW.

viewtopic.php?f=40&t=133104

chyba że nie ma innej opcji jak ori.

pozdr.

Niektóre wnętrza z linku zacne :)

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Ale te nakładki na pedały BMW Performance zupełnie do mnie nie przemawiają. Zwłaszcza nakładka na podstopnicę, która zupełnie nie jest spasowana z rzeczywistym kształtem. Poza tym chyba jest nawet krótsza niż długość podstopnicy.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
dobra ,tylko taka kierowniczka to nie podejdzie do mojego auta ,reszta odpada ,nawet za free nie chcę :P

Tomek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Z dwóch kolorów: beżowy i czerwony, do brązowego lakieru pasuje beżowy. Ale beżowe wnętrze jest w bardzo wielu autach, także może coś zupełnie innego, np skóra brązowa jak cukierki krówki czy trochę jaśniejszy brąz jak toffi. Ale to już indywidualne podejście.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
ok dzięki ,pomyślę nad tym :cool2:

Tomek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zaciekawiło mnie zdjęcie z katalogu 1-er, a w zasadzie jeden szczegół wnętrza, a mianowice jakby krótka listwa ozdobna po lewej stronie kierownicy nad małym schowkiem. Być może to jest załamanie światła na fotografii ale wygląda jakby była tam listwa. Czy ktoś się z czymś takim spotkał bo mnie się wydawało, że znam wnętrze jedynki, a tu coś takiego o czym nie miałem pojęcia.

http://img821.imageshack.us/img821/7853/listwa.jpg

Opublikowano

a ja mam pytanie co do tego lusterka.

Ma ktos takie ktore pokazuje kierunek? oraz co to za przyciski sa na nim? :D

Opublikowano

no to fajnie ma ktos juz takie?

wystarczy lusterko czy jeszcze jakis modul jest potrzebny?

Opublikowano
a jak z modulem to pewnie majatek to kosztuje, spytalem bo brat ma w a3 i fajnie mu to hula lecz po lekich modyfikacjach :D
Opublikowano
Muszę powiedzieć że bajer z przyciskami do sterowania bramą jest fajny, ale niestety nieprzydatny. Mam coś takiego w Subaru Tribeca z 2007 roku, i nie działa z żadną bramą na pilota jaką udało mi się przetestować, a próbowałem już chyba z 10. Radzę ostrożnie się przymierzać do tego, bo może się okazać że to pieniądze wyrzucone w błoto.
Opublikowano
Mój kolega ma Mercedesa ML rok 2008 i ma właśnie to sterowanie i pojechał do serwisu bo nie może zakodowac żadnej bramy pod przyciski a w serwisie jedynie co zrobili to "śmiech oraz Panie do tego trzeba mieć bramę Mercedesa " :)
Opublikowano
a ja mam pytanie co do tego lusterka.

Ma ktos takie ktore pokazuje kierunek? oraz co to za przyciski sa na nim? :D

Te z kierunkami to chyba były w Xach montowane. Co do przycisków to chyba były od wbudowanego otwieracza garażu tzn. można było jakoś zaprogramować fale radiowe np. z pilota do otwierania garażu i wtedy naciskało się przycisk i działało. Nie wiem czy o tym myślisz..

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

sprawa z lusterkiem wyglada nastepujaco

- kolega z Subaru - prawdopodobnie jest to auto z USA, gdzie uzywa sie innych czestotliwosci do sterowania urzadzeniami typu brama,garaz itd.

- jesli przelozyc wersje z EU nie trzeba modulu (jak w audi np.), wszystko jest w lusterku

- czasami pojawiaja sie takie lustra na a...gro, ale najczesciej z wyzszych modeli 5,7 lub X - inny ksztalt niz w E87 (ale do E90 juz pasuje...)

- dziala z kodem stalym i zmiennym

vazq~

~ The Gator Nation ~
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Żona oddała auto do myjni i nie zastrzegła żeby nie nabłyszczali kokpitu. :duh:

Miły :twisted: pracownik myjni potraktował deskę sprayem nabłyszczającym. Myslałem że padnę :mad2: Deska wygląda jak w 15-letniej Corsie z autokomisu. Próba ratowania sytuacji szmatkami matującymi niewiele dała, smalec nadal wychodzi na wierzch.

Jutro będę walczył z tym ciepłą wodą, nie wiem czy pomoże, czy będe musiał czekać aż ten tłuszcz wyparuje żeby przywrócić deskę do matowej postaci.