Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak w temacie od czego są wolne kable z małymi kostkami pod siedzeniem pasażera???
Opublikowano
nie mam podgrzewanych foteli i po vin-ie nie było podgrzewanych foteli zrobiłem zdjecie ale jak tu wkleic??
Opublikowano
nie mam podgrzewanych foteli i po vin-ie nie było podgrzewanych foteli zrobiłem zdjecie ale jak tu wkleic??

Najpierw wrzuć na ta stronkę http://imageshack.us/ potem po załadowaniu będziesz miał linki aby wkleić na forum

BMW E46 320D 2000r.
Opublikowano
Jeden jest od maty sygnalizującej obecność pasażera na siedzeniu, a drugi wygląda jak od naboju pirotechnicznego.

Xdrive

Koder

Opublikowano
Powinny być wpięte. Biało niebieski w kostkę, a drugi prawdopodobnie w nabój przy zapięciu pasów - sprawdź.

Xdrive

Koder

Opublikowano

może ktoś wypioł żeby nie było sygnalizacji pasów że nie zapięte??

wypioł :arrow: wypiął

Opublikowano
dodam jeszcze że wszytkie kontrolki prawidłowo gasną po przekręceniu kluczyka u was ie zapiete pasy pikają???
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem od czego sa te wtyczki ale na wtyczke od naboju to ona nie wygląda. Jesli one były byo od tego naboju to świeciłaby się lampka od poduszek. Co do posaów to standardowo w e46 gdy nie sa zapięte nic nie (pika czyli nie ma zadnego sygnału). Tak jak kolega wyżej pisał ktoś mógł wymieniać fotel i wtyczka moze być od podgrzewania , Ty go nie masz dlatego nie jest podpięta. Druga moze być od przycisku pompowania lędźwi , sprawdz czy Ci to działa

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
działaja wszytkie ustawienia fotela! tak jak powinno! a przy odkurzaniu zauwazyłem te kabelki i zastanawiam sie czemu wiszą tak wszytko działa jak nalerzy poduszki gasna na zegarach prawidłowo fotel raczej nie wymieniany tapicerka równo zurzyta i taka sama jak wszytkie fotele..
Opublikowano
hipotez jest dużo pomogło by mi jakby ktos dokładnie wiedział od czego sa owe kable i gdzie maja byc wpiete albo zerknoł u siebie boje sie je wpinac bo jest wszytko dobrze..
Opublikowano
Mój pomysł, zobacz czy w kostkę na dole (tam gdzie powinny być wpięte te wiszące kabelki ) jest wpięte coś innego. Jeżeli tak to może ktoś zastosował emulator maty siedzenia (bo w macie jest np. przerwany obwód i nie działa) . Zastosowanie takiego emulatora eliminuje usterkę (poduszka będzie działać). (nowa mata ok. 800 zł, emulator 20 zł )
Opublikowano
mam sprawdzić czy przy tej czarnej kostce pod siedzeniem pasażera sa wolne miejsca na te kabelki ???
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie , bo moze być tak jak kolega pisał.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• 2 tygodnie później...