Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie odnosnie mp3

Posiadam autko e61 z 2004r i system profesional czy mozna cos zrobic aby czytalo mp3

Przegladalem na foru sporo lecz powstal metlik w mojej glowie i juz sam nie wiem jedni pisza ze da rade a inni twerdza ze nie

Nie wiem co o tym myslec

Czy zmiana softu to załatwi?? :D

Prosze o odpowiedzi

Opublikowano

To jak mam nagrac płyte ??

Jakies musze zrobic ustawienia w nero??

Bo nie rozumiem twej odp.

Opublikowano

Wlasnie nagralem na zwykla płytke i nic nie otwiera:(

Czy zmiana softu załatwi sprawe ze zagra mp3 :D

czy mozesz polecic kogos co zmieni soft??

Opublikowano

Trzeba zrobić nadbudowę programową tzw mp3 retrofit.

Ja nie mialem mp3 w moim proffesionalu ale juz mam choc nie do konca tak jak chcialem bo nie czyta mp3 zmieniarka a wiem, ze moze bo przez chwile czytala. Jednak kolejne programowanie i uciekło.

Dobry i kumaty serwis albo spec od BMW ci pomoze.

Mi w serwisie fota w Gdyni powiedzieli, ze trzeba wymieniac napedy i w ogole duze nakłady. Słowem gamonie i naciagacze.

Opublikowano

Ja robie zawsze tak

wchodzę w program nero

zakładka AUDIO

pózniej utwórz audio CD wchodzisz w to

wyskakuje ci pole bo prawej masz dodaj , i dodajesz kawałki które są zapisane na komputerze jako MP3 i on już automatycznie sobie przerabia na CD pózniej wkładasz czystą płytkę , zapisz i tyle . Bez problemu działa w samochodzie.

Opublikowano
Ja robie zawsze tak

wchodzę w program nero

zakładka AUDIO

wyskakuje ci pole bo prawej masz dodaj , i dodajesz kawałki które są zapisane na komputerze jako MP3 i on już automatycznie sobie przerabia na CD pózniej wkładasz czystą płytkę , zapisz i tyle . Bez problemu działa w samochodzie.

Audio CD to nie mp3 ;)

Opublikowano

Jaki serwis polecacie gdzie to najlepiej jest zrobic najlepiej by mi odpowiadalo wawa lub białystok

gdzie polecacie zrobic tą usluge??

Opublikowano
Ja robie zawsze tak

wchodzę w program nero

zakładka AUDIO

Audio CD to nie mp3 ;)

Z formtu MP3 robi ci zwykłe audio CD dlatego też działa :)

Opublikowano

Jaki serwis polecacie gdzie to najlepiej jest zrobic najlepiej by mi odpowiadalo wawa lub białystok

gdzie polecacie zrobic tą usluge??

Opublikowano
mam auto z tego samego roku i mp3 czyta tylko czytnik od navi zmieniarka nie daje rady

A nie musiałeś wgrywać jakiegoś softu?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
I JAK KTOS POLECI JAKIEGOS SPECJALISTE GDZIE MOGE ZROBIC MP3 W E61 Z 2004 ROKU ??
Opublikowano
Jakiś czas temu pisałem, że w moim aucie nie da się odblokować MP3. Otóż myliłem się. Tylko w poprzednim miejscu gdzie próbowałem nie powiedziano mi do końca prawdy i oszukali, że w moim modelu się nie da. Przy okazji wizyty w ASO zapytałem się ich o możliwość odblokowania. I okazało się, że się da :) Tylko do różnych aut mogą być potrzebne różne kody, które to odblokowują właśnie możliwość odtwarzania MP3. Fakt faktem nie mieli kodu do mojego auta na miejscu, ale takowy otrzymali z Niemiec :) I wszystko hula jak ta lala :) Nie trzeba wymieniać napędu.

BMW to jest to co lubię najbardziej! Freude am Fahren!

http://img.userbars.pl/120/23959.gif

http://img153.imageshack.us/img153/6728/aaad.jpg

Opublikowano
a czy ktos odblokowywal gdzies inidziej niz w wroclawiu np wawa i okolice:)
Opublikowano
Czyli jak rozumiem opcja mp3 tylko w przypadki Navi Professional. Standard odpada :( Pozostają w takim razie CD-RW w ilości 7 sztuk :) jedna w czytniku 6- w zmieniarce :D
Kiss French. Wear Italian. Drive German.