Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam za ten temat ale nic nie moge znalezc!

Mam E34 i standardowy zegarek z termometrm i data itd jest tam taki magiczny guzik MEMO po jakiego licha on tam jest wlaczylem sobie a tu za jakis czas pojawil sie sygnal dzwiekowy ale za cholere nie wiem o co chodzi dajcie jakies wskazowki po licho to jest z gory wielkie dzieki i pozdrawiam :mrgreen:

Opublikowano
kolego o ile mi wiadomo to ten sygnał służy zeby nie zajechac silnika sprawdz sobie jak silnik jest zimny a mu depniesz to piszczy a jak ciepły to oki :norty: na zimnym motorze sie nie wariuje :nienie:
Opublikowano
partyk210 nie chodzi mi o sam sygnal tylko o magiczny guzik MEMO dopiero po jego wduszeniu za jakis czas pojawil sie sygnal,jak myslicie ??Co to ?? :?:
Opublikowano
Ten sygnał to takie potrójne piknięcie zawsze koło pełnej godziny abyś zawsze wiedział która jest godzina i zdążył włączyć sobie radio na wiadomości.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Moze troche nie na temat ale u mnie nic nie slychac, ani pikniecia ani zadnego sygnalu - gdzie wogole jest ten buzer zeby go sprawdzic ?
Opublikowano

Podepnę się pod pytaniem, co to za guzik ten Memo ??

Też mnie on ciekawi już od dłuższego czasu :norty:

Pikanie u mnie przynajmniej, występuje jak temperatura spada na 3 stopnie, to ponoć jest ostrzeżenie przed śliską nawierzchnią.

Ale co to jest to Memo ?? :mad2:

BMW E30 316i 1.8 M10B18 coupe

BMW E30 318i M40 coupe

BMW E34 525td touring

Opublikowano
Moze troche nie na temat ale u mnie nic nie slychac, ani pikniecia ani zadnego sygnalu - gdzie wogole jest ten buzer zeby go sprawdzic ?

Naciśnij przycisk S/R i w prawym górnym rogu powinien pojawić się taki znaczek i wtedy bedzie Gong działąc przy pełnej godzinie :D

Opublikowano

S/R - gdzie to jest ??

Podepnę się pod pytaniem, co to za guzik ten Memo ??
-

Ten sygnał to takie potrójne piknięcie zawsze koło pełnej godziny abyś zawsze wiedział która jest godzina i zdążył włączyć sobie radio na wiadomości.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Przycisk set/res jest tylko w dużych OBC, w elektronicznym zegarku z temp. nie ma takiego.

Potwierdzam to co napisał kilka postów wyżej użytkownik Peet na temat przcisku MEMO - to jest prawda a te 3st.oC to faktycznie ostrzeżenie o możliwej gołoledzi na drogach.

Polecam zakupienie instrukcji obsługi - koszt 39zł w ASO a dowiecie się dużo więcej ciekawych rzeczy na temat swoich autek :)

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Dokładnie - to jest informacja o zbliżającej się pełnej godzinie - zawsze o XX:59 po to żeby wysłuchać informacji w radiu - do niczego więcej to nie słuzy - wyraźnie o tym pisza w instrukcji.