Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam.

Chcę kupić lampy przednie zwykłe LCI. Mam pytanie w związku z tym czy wszystkie lampy po 2007 miały ringi ?? Kierunki sa zwykłe nie diodowe, potrzebna będzie przejściówka do podłaczenia tych lamp do auta z 2006 roku ?? Wszyskto powinno pasować, kształt lamp ?

Pzdr

Krzysztof
Opublikowano
Rozmawiałem z gosciem wystawiajacym na allegro zwykłe lampy z powodu zamiany na polifty. Mowil, że wszystko idealnie pasuje, nie terzeba nic kombinowac.
Opublikowano

Kształt lamp jest taki sam.

Kostka w instalacji może być inna - kierunki są diodowe a zwykłe lampy ringów nie mają.

(LCI ma ringi do tzw "jazdy dziennej" - przedliftowe modele tego nie mają /dotyczy xenon/bixenon/)

Car Detailing - zrób to z Nami :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zwykłe nie mają kierunków na diodach tylko żarówkach. Jak jest z tymi wtyczkami ?? Nie chce utopić 1000zł i nie założyć ich, nie trzeba jakiejś przejściówki, pasują wtyczki ??
Krzysztof
Opublikowano
Lampy beda pasowaly bez problemu. sa to lampy po liftingu od 08/2008. Najlepiej zadzwon do serwisu bo jest zestaw na doposazenie i spytaj co wchodzi w jego sklad. pozdrawiam
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzwoniłem do ASO i wszystko pasuje bez żadnych przeróbek. W sumie chyba 5 obdzwoniłem bo goście mocno nie zorientowani. Tył trzeba dodatkową wtyczkę-przejściówke i programować auto. Gość wyskoczył, z ASO, że zwykłe lampy poliftowe nie mają ringów a ja myślałem, że wystkie po lifcie mają już ringi. Kojarzycie jak to faktycznie jest ??
Krzysztof
Opublikowano
Lampy na zwykle zarowki, czyli bez zenonów nie mają ringów :) poszukaj po allegro, czy mobile.de i zobaczysz :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czyli reasumując wszystkie LCI zwykłe mają ringi i pasują bez żadnych przeróbek, tak jak w e60 ???
Krzysztof
Opublikowano
Widziałem tez z 2007 roku bez ringow, ale w wiekszości są z ringami. Do przedlifta pasuja idealnie, nie trzeba nic przerabiać tylko włożyc wtyczke. Mam wrażenie,że ringi w poliftach swieca jasniejhttp://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-07/6df1e78b.jpg