Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obie firmy są godne polecenia. Jednak Lemforder robi odrobinę lepsze jakościowo produkty. Ale nawet jeśli kupisz coś z Febi to także będziesz zadowolony. A jeśli mowa o przynależności do koncernów to Febi ściśle współpracuje/należy z/do koncernu Bilstein.

Pzdr.

Opublikowano
dzieki. wlasnie kupilem czesci zawieszenia do przodu dla tego pytam bo kupilem febi-ego. ok dzieki

Więc o jakość możesz być spokojny. Jak w poprzednim aucie wymieniałem elementy zawieszenia przedniego to mechanik polecił mi tylko 2 firmy. I były to właśnie Febi oraz Lemforder.

Pzdr.

Opublikowano
TRW to są części co też idą na pierwszy montaż w wybranych markach samochodów.
'

Ale nie w BMW w związku z czym nie przedstawili im satysfakcjonującej jakości więc nie dostali atestu/homologacji na pierwszy montaż. co do samego TRW to ja podchodzę do tej firmy tak, że jeśli nie mogę dostać np Lemfordera lub Febi a goni mnie czas to TRW traktuje jako ZAMIENNIK, który "ujdzie w tłoku" - lepszy od wynalazków typu Kager i różnych tego typu firm.

Pzdr.

Opublikowano
Febi a Lemforder to praktycznie bardzo dobre firmy które ciut różnia sie cenowo ale jesli chodzi o jakosc to sa bardzo dobre :mrgreen:
Opublikowano
Lemforder jest lepszy. Elementy gumowe jak gumy stabilizatora może być febi ale wahacz lub łącznik polecam Lemfordera.