Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegów . Chciałbym zmienić przednie lampy w swoim BMW . W obecnej chwili posiadam już dość wysłużone lampy ...są to zwykłe reflektory bez xenonu . W obecnej chwili jestem normalnie chory :wink: jak widzę anielskie oczy ,światła postojowe( tak się chyba nazywają obwódki wokół świateł drogowych i mijania )jeśli pokręciłem to przepraszam ale chyba wiecie o co mi chodzi ? . Za dobre lampy musiałbym dać ok 600-700zł i jeszcze kupić ringi za ok 130 zł oraz je zamontować... .Czy ktoś z kolegów widział te lampy na żywo ? jak się prezentują ? http://moto.allegro.pl/item1054575754_lampy_przed_angel_eyes_bmw_e46_98_01_czarne_depo.html . Nie mam zamiaru montować w nich żadnych niby xenonów z allegro ... jak dla mnie widoczność w zwykłych reflektorach jest całkiem przyzwoita na żarówkach h7 + 30 % . Reasumując kupując ori lampy + założenie ringów będzie mnie kosztować ok 800 zł , natomiast w zamiennikach cena jest nie wiele wyższa bez kombinacji , a także lampy podobno pasują w oryginalne wtyczki . Pytanie moje brzmi następująco czy nie zrobię sobie wiochy z BMW zakładając te zamienniki ???? . Pozdrawiam Kostek .
Opublikowano
może ktoś z forumowiczów już stosował u siebie taki wynalazek? z chęcią przeczytam opinie użytkowników, warto?!
Opublikowano
Dziękuje kolegom za odpowiedzi na moje pytanie :D . Na razie wstępnie przymierzam się do zmiany lamp . Kolego yoshimura01 chciałbym i to bardzo zmienić program w mojej Buni , podkręcić jej troszkę moc :P . Mam czasem okazje jeździć wersją 150 km niby tylko te 14 km więcej i moment troszkę wyższy to jednak znacznie lepiej się jeździ ... (gdy wsiadam potem do swojego BMW jakby czegoś mi brakowało :P ). Już kilka razy przymierzałem się do takiego zabiegu te 900 zł pewnie by wystarczyło na chiptuning to jednak zawszę coś wyskoczy i ciężko odłożyć trochę zł . Natomiast jeśli chodzi o lampy to inwestycja nie będzie w całości pokrywana z mojego portfela :P , dlatego myślę aby je zmienić tym bardziej że już powoli niedomagają . Dziękuje Wszystkim za zainteresowanie moim tematem , niestety wczoraj nie miałem możliwości odpisać... Pozdrawiam Kostek .
Opublikowano

kolego gdybyś się zdecydował na założenie rzeczonych lamp, to nie zapomnij się nimi pochwalić :wink:

przede wszystkim jak z montażem, efektem zewnętrznym etc.;)

powodzenia

Opublikowano

Mój szwagier ma idealne, wykonanie Ok

Raz podczas ulewy jedna lekko zaparowala na boku, ale po paru h samo zeszło.

Ringi maja żółty kolor.

Opublikowano
Na pewno wrzucę fotkę jak wyglądają lampy w rzeczywistości po ich założeniu . Oraz napiszę czy faktycznie pasują w wtyczki oryginalne . Oby ta wymiana nastąpiła jak najszybciej :P .Jeszcze raz dziękuje za zainteresowanie moim tematem . Pozdrawiam